Pavelka Olomouc :-(
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
BTW teď jsem si vzpomněl, že v ČMN byl s Pavelkou nedávno rozhovor - přímo jedna z otázek byla "Co říkáte na to, že Vaše firma nemá mezi motorkáři nejlepší pověst?" (dobrá antireklama, dobře mu tak
) A odpověď něco jako že byly určitý problémy, ale že teď už je to v pořádku a náš zákazník náš pán bla bla bla... 

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
no jen jestli ten štítek nebyl z jinyho autaMMKS píše:schodou okolností jsem se včera bavil se známým. říkal že jel okolo a tak se tam podíval se na jednu Hondu. Došel k němu prodavač, tak se jen zeptal za kolik ta motorka je. Ten mu prý dost arogantně odpověděl, co za ni chce dát. Tak řekl ať mu normálně řekne cenu, on zase aby řekl, za kolik by ji bral. Známý zase že se nebude handrkovat a ať mu řekne cenu, prodavač teda střelil cenu od boku asi minimálně o 10tiscí víc než je na tu mašinu prý normál. Tak se zbalil a šel pryč.
Dokud to člověk nezažije, tak si říká, že to jsou jen takové pověsti o firmách, které mají spoustu zákazníků a a najde se pár nespokojených a zbytek jsou historky z davu, kdy si to každý nějak přikrášlí a z 5 nespokojených je 50.
Ale kolegův otec si od AAA koupil Mazda 626. Pomineme, že kvůli vlastní blbosti podepsal doklady, že koupil i s výbavou a autorádiem, které tam nebylo Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.

Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Pisledni mooto: ZX7R 2002
bohužel negativní reklama je taky reklamaNRG píše:BTW teď jsem si vzpomněl, že v ČMN byl s Pavelkou nedávno rozhovor - přímo jedna z otázek byla "Co říkáte na to, že Vaše firma nemá mezi motorkáři nejlepší pověst?" (dobrá antireklama, dobře mu tak) A odpověď něco jako že byly určitý problémy, ale že teď už je to v pořádku a náš zákazník náš pán bla bla bla...

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
No, tak na Pavelku mám smíšený názory... S srpnu 07 sem u něj kupoval Kawasaki Z650 (4.vál.) .. zezačátku sem chodil jen tak po tý prodejně a obhlížel si cenově přijatelný motorky.... Vyšel sem do patra a tam sem si konečně vybral.... No, tak sem zašel dolů a požádal někoho, aby mi tu motorku předvedl a řekl mi o ní víc.... čekal sem zhruba 15 minut a pak se uráčil někdo dojít.... tak mi s motorkou sjel výtahem dolů, a tam mi pak začal říkat jak je to dobrej stroj.... Jóóó pohoda.... že tam prý stála rok atd.... no to bych ještě překousl.... Tak první start nabyl moc slavnej.... Baterka byla na hov** . Když sháněli benzín na projetí, nadrzo si vzali od někoho z nádrže ... Jeden se ptal druhýho ... " nemáme tu někde benzín ? Bez oleje ! " ... "nemáme ale vem tam z tý Hondy , má si pro ni přijít až zítra tak pohoda " .... tak to už mi přišlo celkem divný .... ale taky sem to překousl.... Projeli sme to .... Dal sem mu zálohu 2000 kč . No a že byla sobota tak sem si pro ni přijel v pondělí.... Nějak záhadně ji nastartoval (baterka tam sice byla ale uplně vyšťavená) .. tak sem zaplatil, sepsali sme všechno a hurááááá s BEJBÁTKEM domů (bejbátko = kawa z650) .. Na sruhej den sem si jel pro novou baterku .... Tam mi namíchali novou a odjel sem .. nic sem neplatil a tak.. Pak mi říkal že kdykoli cokoli a blá blá blá ... ze se mám stavit... Za dva dny jedu stím, že to nedobíjí, ale jen když je zapojenej drátek k baterce natrvdo a že ať to nejak spraví... řekl mi jen to, že si tam mám dát přepínač ......
sem zůstal na něj hledět se spadlo bradou na zem .... No a co mě totálně dostalo, bylo to, že sem mu řekl ze mi ze spoda kape olej.... a jeho odpověď byla, že toto na týhle motorce řešit nebude,,, a odešel.... Řekl sem mu nazdar a nasraně odjel.....
Ale jinak motorku sem si doladil ... a ted je v naprostým pořádku ( až na ventily... už klepou víc než je zdrávo tak na jaře je necham seřídit) , zazimovaná a připravená na novou sezónu .... prostě ta moto je parádní

Ale jinak motorku sem si doladil ... a ted je v naprostým pořádku ( až na ventily... už klepou víc než je zdrávo tak na jaře je necham seřídit) , zazimovaná a připravená na novou sezónu .... prostě ta moto je parádní

- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Z650 píše:No, tak na Pavelku mám smíšený názory... S srpnu 07 sem u něj kupoval Kawasaki Z650 (4.vál.) .. zezačátku sem chodil jen tak po tý prodejně a obhlížel si cenově přijatelný motorky.... Vyšel sem do patra a tam sem si konečně vybral.... No, tak sem zašel dolů a požádal někoho, aby mi tu motorku předvedl a řekl mi o ní víc.... čekal sem zhruba 15 minut a pak se uráčil někdo dojít.... tak mi s motorkou sjel výtahem dolů, a tam mi pak začal říkat jak je to dobrej stroj.... Jóóó pohoda.... že tam prý stála rok atd.... no to bych ještě překousl.... Tak první start nabyl moc slavnej.... Baterka byla na hov** . Když sháněli benzín na projetí, nadrzo si vzali od někoho z nádrže ... Jeden se ptal druhýho ... " nemáme tu někde benzín ? Bez oleje ! " ... "nemáme ale vem tam z tý Hondy , má si pro ni přijít až zítra tak pohoda " .... tak to už mi přišlo celkem divný .... ale taky sem to překousl.... Projeli sme to .... Dal sem mu zálohu 2000 kč . No a že byla sobota tak sem si pro ni přijel v pondělí.... Nějak záhadně ji nastartoval (baterka tam sice byla ale uplně vyšťavená) .. tak sem zaplatil, sepsali sme všechno a hurááááá s BEJBÁTKEM domů (bejbátko = kawa z650) .. Na sruhej den sem si jel pro novou baterku .... Tam mi namíchali novou a odjel sem .. nic sem neplatil a tak.. Pak mi říkal že kdykoli cokoli a blá blá blá ... ze se mám stavit... Za dva dny jedu stím, že to nedobíjí, ale jen když je zapojenej drátek k baterce natrvdo a že ať to nejak spraví... řekl mi jen to, že si tam mám dát přepínač ......sem zůstal na něj hledět se spadlo bradou na zem .... No a co mě totálně dostalo, bylo to, že sem mu řekl ze mi ze spoda kape olej.... a jeho odpověď byla, že toto na týhle motorce řešit nebude,,, a odešel.... Řekl sem mu nazdar a nasraně odjel.....
Ale jinak motorku sem si doladil ... a ted je v naprostým pořádku ( až na ventily... už klepou víc než je zdrávo tak na jaře je necham seřídit) , zazimovaná a připravená na novou sezónu .... prostě ta moto je parádní![]()
![]()

Karosa ZZ-R 1100
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
ja u Pavelky prodaval svoje prvni moto CBR 6F černou 2tisicovku..Musim rict jednani k zakaznikovi je otresne a navic vykupuje motorky az moc pod cenou..Bohuzel jsem se stehoval o 300 km dal od sveho bydliste a nejaky penize sem hned potreboval tak jsem to vzal...Ale priste uz bych ji tam nedal na prodej..radeji bych si vzal pujcku pro sebe a na prodej motorky bych pockal..Prodej jen pres inzerat!!!A pak ji tam stejne inzeroval za cenu za jakou jsem ji ja poprvy koupil coz bylo 160 000,- a ja dostal jen 125 :'(
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)