Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Ghostrider
- karelkavka
- Easy rider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych taky planoval, take jsem zvykly na petiletky, ale kazdej nema to stesti ze chodi stale do skolyJana Kawa píše:vypadá to suprově, chci tam, ale na 50% vím, že v tento termín vezu mladý na letiště, pro mě půl roku není daleko, jsem ze starý školy, plánuju na pětiletky

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
re
krasne jsi to rekl,,,jAKOBY na kawe bylo nekam daleko...jakom politik jsi to napsalmarek bělík píše:Pokud vím srazy jsou věc dobrovolná,já byl letos dvakrát v Čechách (Lužany ,Olešnice) a jednou na Moravě (Mlýnky) a když se podívám do historie tak v Čechách bylo o pár srazů víc jak na Moravě.Ale nechci nás tady dělit na čecháčky a moraváky,jsme jedna parta.Nakonec sezona trvá půl roku a klidně můžeš uspořádat sraz v Čechách,já si to vízum do Ameriky vyřídím...kafkalibor píše:Hmmm,to zas budou srazy jen na Moravě?!Nechce se mi pořád vyřizovat vízum do Asie.![]()
pokud to vyjde tesim se uz ted

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
kdyz ja nejsem zrovna typickej studentik. v praci travim 35 hodin tydne, ve skole hodinu a pul tydneGEORG píše:a kdo jiný by měl mít dost času, než studentíci ?Tilda píše:vypada to moc pekne, doufam ze budu mit cas![]()
G.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Si piš, že bys chyběl!!! Je to sice všechno ještě daleko, ale určo to vyjde...Tilda píše:kdyz ja nejsem zrovna typickej studentik. v praci travim 35 hodin tydne, ve skole hodinu a pul tydneGEORG píše:a kdo jiný by měl mít dost času, než studentíci ?Tilda píše:vypada to moc pekne, doufam ze budu mit cas![]()
G.ale pokud bych nahodou nekomu chybel tak slibuju ze dorazim
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
výročí mám stále v podvědomí, jen jsem nevěděl, jestli to nebylo vyřčeno v opilecké euforiiDoktorZRX píše:Vypadá to zajímavěa už teď se těšíme, až na datum...
...tou dobou by mělo probíhat na Podmitrově výročí svatby, plánoval jsem to jednodenní srázek
Ale ani nevím, jestli by někdo přijel
Domluvíme to na Skalce

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- DoktorZRX
- Ghostrider
Neboj, to platí. Ale musím vymyslet kdyrudormi píše:výročí mám stále v podvědomí, jen jsem nevěděl, jestli to nebylo vyřčeno v opilecké euforiiDoktorZRX píše:Vypadá to zajímavěa už teď se těšíme, až na datum...
...tou dobou by mělo probíhat na Podmitrově výročí svatby, plánoval jsem to jednodenní srázek
Ale ani nevím, jestli by někdo přijel
Domluvíme to na Skalce
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160