dovolená CKC 2008
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jůůů!
Já měl včera posezení u pivka a řešil jsem s Kamarádem kam v létě a padlo toto projet Alpy pak Slovinsko a nakonec se vyčvachtat v Chorvatsku,takže dosti podobné návrhy!
Kdyby to ovšem vzdal jedu s Vámi!
Proberem to trošec na Skalce co říkáte!?

Já měl včera posezení u pivka a řešil jsem s Kamarádem kam v létě a padlo toto projet Alpy pak Slovinsko a nakonec se vyčvachtat v Chorvatsku,takže dosti podobné návrhy!
Kdyby to ovšem vzdal jedu s Vámi!
Proberem to trošec na Skalce co říkáte!?

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

... to není vůbec žádná pravda !!! ... tak by reagovala moje mladší dcera. My nejsme žádní tajnůstkáři. Jak píše NRG. Je na to jiný thread a jasná věc.Jana Kawa píše:je to jasný, NRG a Z. jedou na Faro - tajnůstkáři

http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?p=60247#60247
Naposledy upravil(a) Z. dne pon říj 15, 2007 12:10:52, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
do Fara nejedu, s rodinou taky ne. dovcu v praci poresim i tyden pred odjezdem takze rad pojedu a s terminem se prizpusobimJana Kawa píše:to je hezký, že s náma chcete na dovču, ale problém bude s termínem, když jedete na Faro a třeba ještě s rodinou

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
tak si to vem na Faro a máš celoživotní dovolenou, teda někdo by to tak mohl brát, že jo ? A nemáš co řešitNRG píše:No jo no... ale třeba nějak sfouknu obojí. Koneckonců mám měsíc dovolenéJana Kawa píše:to je hezký, že s náma chcete na dovču, ale problém bude s termínem, když jedete na Faro a třeba ještě s rodinou

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To bych rád, ale jak už jsem psal vedle, nemůžu si bohužel vzít víc jak 14 dní v kusemarkan píše:tak si to vem na Faro a máš celoživotní dovolenou, teda někdo by to tak mohl brát, že jo ? A nemáš co řešitNRG píše:No jo no... ale třeba nějak sfouknu obojí. Koneckonců mám měsíc dovolenéJana Kawa píše:to je hezký, že s náma chcete na dovču, ale problém bude s termínem, když jedete na Faro a třeba ještě s rodinou

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider