Ninja 250
abych furt jen neříkal, co se mi na desateru nelíbí, tak se mi hodně líbí barevné provedení v podání zelená - černá. Opticky to tu motorku hodně odlehčí, vypadá o moc líp, než kdyby byla v jedné barvě komplet.
Jo a ohledně technických údajů - oni si určitě počkají, co konkurence a potom to tam nasází, aby byl tupý průměrný zákazník spokojený ohromujícím výkonem a krouťákem.
G.
Jo a ohledně technických údajů - oni si určitě počkají, co konkurence a potom to tam nasází, aby byl tupý průměrný zákazník spokojený ohromujícím výkonem a krouťákem.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Říkejte si co chcete, ale ta desítka je ze všech stran parádní, a až si na ní všichni zvyknete a uvidíte jí na živo na motocyklu 2008 , už nebudete chtít jinou. Podívejte se na nového fireblade, něco tak ošklivého bych si nikdy nekoupil, je opravdu divnej. Kawa vždy vypadá ostře a nakrknutě, pokud její vzhled připomíná nějaké zvíře nebo hmyz. A tato ninja mi připomíná dravou vosičku na lovu.
A kdy už u Kawasaki konečně pochopí, že kdyby měla nastavitelný stupačky, Výškově nastavitelný řídítka, což by nebyl žádný problém, a v příslušenství náhradní vyšší plexi. Tak by byla naprosto dokonalá a určitě bych se na ní vešel i já a dalo by se na ní jezdit i delší štreky.

A kdy už u Kawasaki konečně pochopí, že kdyby měla nastavitelný stupačky, Výškově nastavitelný řídítka, což by nebyl žádný problém, a v příslušenství náhradní vyšší plexi. Tak by byla naprosto dokonalá a určitě bych se na ní vešel i já a dalo by se na ní jezdit i delší štreky.

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
A teď k tý dvěpade, nevypadá až tak špatně, ale to přední světlo ve stylu er-6f se hodí pouze na naháče. Na kapotované motorky by se hodil nějaký sportovněji laděný světlomet. Dokonce i er-6f by slušelo víc nějáké jiné světlo. 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kawa vždycky dělala takový trochu jiný, zajímavý motorky, oproti uhlazené a jednotvárné konkurenční nabídce. Myslím že to zase vyšlo. Mě se desítka líbí a těším se na výstavu, až si na ni sednu. Malá ninja taky není špatná, pro začátečníky a motorkářky je to bezpečnější, než zrovna sednout na supersport.
ZRX 1200 R
Kawa používá jedno světlo původně s velkého Zetka na všechny možné typy... KLE, ER-6, Ninja 250 atd...Zubr píše:A teď k tý dvěpade, nevypadá až tak špatně, ale to přední světlo ve stylu er-6f se hodí pouze na naháče. Na kapotované motorky by se hodil nějaký sportovněji laděný světlomet. Dokonce i er-6f by slušelo víc nějáké jiné světlo.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
tak cenou by mohli trochu zabodovat. vzdyt maly Varadero 125ccm stoji stejnečoud píše:Jinak par info k tomuhle babybiku: vykon 23kW, a to uzasne - cena - nekde mezi 100-120tkc !

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
to si mě potěšil, ještě aby to byla pravda, konečně by Petina přesedlala na KAWUčoud píše:Jinak par info k tomuhle babybiku: vykon 23kW, a to uzasne - cena - nekde mezi 100-120tkc !

Desítka se vám začne líbit, jen si vzpomeňte, jak jsme kritizovali tu minulou a až jsme si zvykli

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
půl roku?SONY píše:![]()
já sem asi z jinýho světa - 120 tisíc za motorku na půl roku bych v životě nedal. raději se to naučím na nějake vyběhane vráně - aspon mě nebude mrzet, že to ničím špatným zacházením a ušetřeny prachy dam pak do něčeho silnějšího
od 18 do 21 si ji užiješ až až a učit se máš na 125
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
Jana Kawa píše:půl roku?SONY píše:![]()
já sem asi z jinýho světa - 120 tisíc za motorku na půl roku bych v životě nedal. raději se to naučím na nějake vyběhane vráně - aspon mě nebude mrzet, že to ničím špatným zacházením a ušetřeny prachy dam pak do něčeho silnějšího
od 18 do 21 si ji užiješ až až a učit se máš na 125

p.s. předchozí dva modely xz10r se mě hrozně líbily a nikdy sem to neviděl jinak, ale letošní korejec je fakt škaredej

Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Pisledni mooto: ZX7R 2002
- Black Hawk.cz1988
little green beast 250R
"Malá" Ninja je úžasná!!!
a v té černé přímo k sežrání
moc jsem zvědavý na cenu...

a v té černé přímo k sežrání

moc jsem zvědavý na cenu...