Pavelka Olomouc :-(
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pavelka Olomouc :-(
Tak Pavelka se zase předvedl, když jsme teď jeli s Myšákem na Dedinky, tak v Mohelnici zjistil ucházející zadní gumu, zalepil to knotem a že se stavíme v Olomouci u Pavelky a tam koupí novou gumu. Tak mu v Olomouci volá a jasně, gumu máme, přijeďte a hned vás přezujem (ještě se ujišťoval, jestli mu to fakt hned udělají, že spěcháme na Slovensko). Tak jsme tam přijeli, před dílnou hromada lidí a motorek a mechanici jsou prý na obědě a že až přijdou, tak to udělají. Na dotaz kdy jako přijdou jenom pokrčení rameny. Čekali jsme tam skoro hodinu a pak jsme to vzdali a jeli. Opravdu přístup k zákazníkovi jak sfiňa
Pavelka zase předvedl, že tu pověst co má, nemá pro nic za nic.

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
Pavelka Olomouc :( :(
Celkem 3x jsem tam byl s kamaradama dělat "technický dohled" na koupi moto. Vždy jsem tam nejdřív osobně volal a ptal se v jakém stavu moto je. Vždy jsem byl ujištěn o SUPER vyjímečném stavu. Výsledek? Do moto Pavelka už nikdy nepojedu. Zbytečná cesta. První moto měla podražený rám. Druhá byla doje..ná už na pohled ze vzdálenosti 5m. Třetí docela šla, ikdyž tam byly vady, které nám zapřeli do telefonu, horší bylo, že při puštění řidítek brala zatáčku vlevo. Můj názor na moto Pavelka je jen ten nejhorší.
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Cca. před 3 lety jsem tam byl s kámošem kupovat motku. Vyhlídl si starou Yamahu FZR 600. Zvenku vypadala docela pěkně, novej lak atd. První, co mě zarazilo, než jsme ji jeli s Pavelkou projet, byl totálně natvrdo přeplej řetěz. Mechoš ho teda povolil, po pokusu nastartovat se měnila baterka - stará byla v hajzlu. Guma vzadu na plátno, ale že mu dá slevu. No nakonec ji vzal. Najel na ní cca. 300 km a pak se mu za jízdy kousla převodovka. Položil ji, ale naštěstí se mu nic nestalo. Když jsme sundali kapoty, tak první co mě udeřilo do očí bylo přední řetězový kolečko volně se pohybující po hřídeli, pojistná matice jaksi chyběla. Samozřejmě vnitřek zahnojenej, bylo vidět, že nějakou údržbu motorka neviděla ani ve snu. Po rozebrání motoru mechanikem byla zjištěná totální destrukce 1., 2. a 3. kolečka v převodovce a motor před smrtí - pravděpodobně dlouhodobě zanedbáváná výměna oleje. Tak volal Pavelkovi, že by to nechal opravit a jestli by se na tom Pavelka nějak finančně podílel. Ten se mu vysmál, a nabídl mu za 30000 montáž jinýho motoru
. Jasně, byla to stará motorka a navíc šestkovej supersport, tak se dalo předpokládat, že bude mít nějaký mouchy, ale že po 300 kilácích totálně odejde motor jsem nečekal. Na tu motorku přesně platilo přísloví "navrch huj a vespod fuj". Pak mě dorazil Pavelkův přístup - dokud nevysolíš peníze, tak ti mažou med kolem huby a udělali by první poslední, ale jakmile je vysolíš, tak je okamžitě přestaneš zajímat. Trochu mě to připomíná AAA
BTW kdysi jsem četl na Motorkářích, jak tam měl kdosi zájem o vystavenou R6 (v "super stavu") a kámoš co tam byl s ním, jen konstatoval, že to je motorka, na který se zabil jeho kamarád... Prý dloubli šroubovákem do rámu a vypadlo kilo tmelu

BTW kdysi jsem četl na Motorkářích, jak tam měl kdosi zájem o vystavenou R6 (v "super stavu") a kámoš co tam byl s ním, jen konstatoval, že to je motorka, na který se zabil jeho kamarád... Prý dloubli šroubovákem do rámu a vypadlo kilo tmelu

Karosa ZZ-R 1100
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nejsem sám....
u Pavelky jsem byl 2x na GPzetku jsem koupil nové blinkry, doma jsem zjistil, že ve dvou chybí 20W Halo žárovky. Ještě ten den jsem se tam stavil...to pako Pavelka mi řekl, že jsem je měl při koupení zkontrolovat, že tam jsou... Od té doby jsem toho gaunera neviděl... Jenom hrabe prachy na "novákách" co jdou koupit první motorku, většinu tam podruhé neuvidí (maximálně na reklamačku s právníkem
). Kámoši z Olomouce mimochodem viděli, jak se jeho mechoši bavili (poránu), nahodili mašiny (co je tam maj na prodej) a ještě se studeným motorem jim dávali kiríííí po zadním...
tak tam kupte motorku.... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je ale velice zajímavé, že s takovou špatnou pověstí má tolik zákazníků. Všichni, co tam něco koupily, tak nadávají, jako v AAA auto Praha. Kamarád tam jel kupovat GSXR K7. Po telefonu se dohodli na slevě, vybral peníze, jel do Olomouce, ale sleva se nekonala. Nikdo s ním z prodejců nejednal, žádná sleva nebyla dohodnutá atd. No prostě tragédie. Popřál jim hodně obchodních úspěchů a se čtvrtmilionem v kapse opustil onen slavný podnik.
ZRX 1200 R
schodou okolností jsem se včera bavil se známým. říkal že jel okolo a tak se tam podíval se na jednu Hondu. Došel k němu prodavač, tak se jen zeptal za kolik ta motorka je. Ten mu prý dost arogantně odpověděl, co za ni chce dát. Tak řekl ať mu normálně řekne cenu, on zase aby řekl, za kolik by ji bral. Známý zase že se nebude handrkovat a ať mu řekne cenu, prodavač teda střelil cenu od boku asi minimálně o 10tiscí víc než je na tu mašinu prý normál. Tak se zbalil a šel pryč.
Dokud to člověk nezažije, tak si říká, že to jsou jen takové pověsti o firmách, které mají spoustu zákazníků a a najde se pár nespokojených a zbytek jsou historky z davu, kdy si to každý nějak přikrášlí a z 5 nespokojených je 50.
Ale kolegův otec si od AAA koupil Mazda 626. Pomineme, že kvůli vlastní blbosti podepsal doklady, že koupil i s výbavou a autorádiem, které tam nebylo Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.
Dokud to člověk nezažije, tak si říká, že to jsou jen takové pověsti o firmách, které mají spoustu zákazníků a a najde se pár nespokojených a zbytek jsou historky z davu, kdy si to každý nějak přikrášlí a z 5 nespokojených je 50.
Ale kolegův otec si od AAA koupil Mazda 626. Pomineme, že kvůli vlastní blbosti podepsal doklady, že koupil i s výbavou a autorádiem, které tam nebylo Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.
ZX-12R naked
Ještě když jsem měl devítku (pánbůh kopej do koulí toho zmrda co ji ukrad), tak jsme se tam zastavili s Kubou cestou na Rudormuiho svatbu. Zvažoval jsem koupi desiny, ale po cca 20minutách ignorování prodejcem, jsme nasedli a odjeli..
Taky bych tam asi nic nekoupil, když někdo moje peníze nechce, cpát mu je nebudu..
Taky bych tam asi nic nekoupil, když někdo moje peníze nechce, cpát mu je nebudu..
Naposledy upravil(a) Zdrahy dne stř říj 03, 2007 20:19:01, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider
Klasickej reklamní trik, u auta 90tis. km a u motorky 19tis. km jakejkoliv rok výrobyMMKS píše: Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
ale jo, ohledně motorek je to jedna věc, pokud je ochotný se podepsat pod motorku která je po smrti a on ji inzeruje jako voňavku (má servis, takže by jeho lidi mohli odhadnout která motorka je v hajzlu a která ne) tak je to jedna věc, ale moje zkušenost je s lidmi tam zaměstnanými - nezájem, přístup skoro jako "hele nevotravuj, jestli něco chceš, tak naval prachy a vypadni.." to mi tam vadiloDoktorZRX píše:Klasickej reklamní trik, u auta 90tis. km a u motorky 19tis. km jakejkoliv rok výrobyMMKS píše: Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.Nechci se někoho zastávat, ale ty motorky co jsou u Pavelky nejsou jeho, ale lidí co mu je tam dali a má nevýhodu, že vykoupí opravdu všechno. Ale jak říkám, nezastávám se nikoho, je to můj názor

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nemám to daleko,cca 40km a když jsme dřív jezdili do makra v Olmiku tak jsme se pokaždé zastavili kuknout a už tenkrát jsem si říkal panebože co to tu má za šroty? prostě neprodejný kusy...DoktorZRX píše:Klasickej reklamní trik, u auta 90tis. km a u motorky 19tis. km jakejkoliv rok výrobyMMKS píše: Auto mělo mít najeto 90tiscí km, ale tak kolega když to obcházel, zjistil, že tam zapomněli štítek o výměně oleje před půl rokem v Rakousku při 230.000Km. To je trošku rozdíl.Nechci se někoho zastávat, ale ty motorky co jsou u Pavelky nejsou jeho, ale lidí co mu je tam dali a má nevýhodu, že vykoupí opravdu všechno. Ale jak říkám, nezastávám se nikoho, je to můj názor

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...