plácnutí do vody...
já neříkám že Z1000 nebo jakákoliv ZX*R není pěkná (a u ostatních značek platí to samé), ale prostě ten kompromis pro někoho, kde se chce trochu kochat, trochu cestovat, trochu závodit atd jim prostě chybí. Prostě normální motorka kde jediná ozdoba je motor o kterém to celé je, nemusím mít strach za mě posadit moji, abych ji ztratil po cestě a zadní sedlo byla jen nouzovka, abych mohl sedět rovně, a nebo se přikrčit. Ze které když se k ní člověk jen postaví jde respekt, aniž by věděl jediné TTD.
Štvou mě všichni výrobci, kteří kvůli válce hmotnost/výkon zmenšují motorky do 3/4 velikostí, když přitom populace neustále roste (když jsem si stoupl k FZ1 tak jsem měl pocit, že stačí přidělat na nádrž madlo a nosit sebou). Když si si vezmu do ruk po mojí kámošovu SV650 po mé, tak se vždycky začnu chlámat.
Moje 11 mě vydrží dlouho a pak mě snad někde čeká 12 a do té doby to snad Kawě a ostatním dojde a znovu se vrátí k výrobě motorek.
btw. Sorry za vylívání srdce
Štvou mě všichni výrobci, kteří kvůli válce hmotnost/výkon zmenšují motorky do 3/4 velikostí, když přitom populace neustále roste (když jsem si stoupl k FZ1 tak jsem měl pocit, že stačí přidělat na nádrž madlo a nosit sebou). Když si si vezmu do ruk po mojí kámošovu SV650 po mé, tak se vždycky začnu chlámat.
Moje 11 mě vydrží dlouho a pak mě snad někde čeká 12 a do té doby to snad Kawě a ostatním dojde a znovu se vrátí k výrobě motorek.
btw. Sorry za vylívání srdce
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
plácám, protože....:
mě s+rou, Kawa dělá ledacos, ale: Zephyr skončil, Rex skončil... Valí se na nás futuristické biky... Mě se chce brečet, když vím kolik Rexů jezdí a rozumím Těm co je sedlaj...po celém světě.
Taloši dělaj Retra, všichni maj Bajk pro "pány" Sůza pokračuje...:
http://motorkari.cz/index.php?show=00000004320 (pěkně okopčený Rex)
KU+VA! Asi budu na Rexovi jezdit do smrti. (nebo sedlat časem Sůzu?) A nadávat, že se vy+rali na pokračovatele, to je jako kdyby dynastie vymřela po meči...Rex MUSÍ mít syna, jinak je KAWA

Taloši dělaj Retra, všichni maj Bajk pro "pány" Sůza pokračuje...:
http://motorkari.cz/index.php?show=00000004320 (pěkně okopčený Rex)
KU+VA! Asi budu na Rexovi jezdit do smrti. (nebo sedlat časem Sůzu?) A nadávat, že se vy+rali na pokračovatele, to je jako kdyby dynastie vymřela po meči...Rex MUSÍ mít syna, jinak je KAWA

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
A vezmi si Chozé, že Suza tuhle krásku hodila na trh za stejnou cenu jako šedí dovozci (sampozřejmně v akci) a koupíš ji za 220t funglovku. Tomu se odolává poměrně těžko.. Mě se tahle motorka líbí a v garáži by mi nevadila.. Evča má ale slabost prřo kapotované motorky, takže zůstanu ještě nějakou chvilku u zmrzlin 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: plácám, protože....:
Je to jak píšeš, na syna taky musíš nějaký měsíc počkat, takže tomu musíme nechat čas a uvidíme666S999 píše:Rex MUSÍ mít syna, jinak je KAWA![]()
![]()
![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JO!
Když se podíváš na Bkinga, Vnewmaxe, apod...tak je to taky plasticshow. Jsem funkcionalista, takže mě pičutky na motorce nerajcujou, v jednoduchosti je krása, pro firmu v jednoduchosti snadnější výroba + montáž. Mě je už tolik, že nepotřebuju 18ctkolap, beru to jako umělecké dílo. Pan Tamburini a spol jsou designeři, ale je to jak na MS kulturistů...(dej kulturistovi lopatu, nebo šroubovák a je v pr+eli) Rex je tahoun na celý týden a ne exhiba na sobotní disko.KankX píše:ta cervena kraska, to je celkem fesny nahac.... klasika a pritom velmi moderne pojate, zajimave
Asi jim uplácáme vzorek a dovezem do Japan.

Jak psal doktor: jo těhotenství trvá u lidí 9měs, a jak dlouho bude trvat Rexovi...jsou ňáký divný...nepudou do toho Císařem??? Už přetahujou termín...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: JO!
jo jo, jak uz jsem tady nekde psal... mene plastu=vice krasy666S999 píše:Když se podíváš na Bkinga, Vnewmaxe, apod...tak je to taky plasticshow. Jsem funkcionalista, takže mě pičutky na motorce nerajcujou, v jednoduchosti je krása, pro firmu v jednoduchosti snadnější výroba + montáž. Mě je už tolik, že nepotřebuju 18ctkolap, beru to jako umělecké dílo. Pan Tamburini a spol jsou designeři, ale je to jak na MS kulturistů...(dej kulturistovi lopatu, nebo šroubovák a je v pr+eli) Rex je tahoun na celý týden a ne exhiba na sobotní disko.KankX píše:ta cervena kraska, to je celkem fesny nahac.... klasika a pritom velmi moderne pojate, zajimave
Asi jim uplácáme vzorek a dovezem do Japan.![]()
Jak psal doktor: jo těhotenství trvá u lidí 9měs, a jak dlouho bude trvat Rexovi...jsou ňáký divný...nepudou do toho Císařem??? Už přetahujou termín...![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kanxi!
zadání je jasný: rám eddie, falešná nádrž se sáním do motoru (karbon) náfuky v kapličce na boku HRANATÉHO SVĚTLA!
nádrž nad a před dlouhou kyvkou ze ZZR1400, motor jakbysmet. Vidle also. Kaplička spláclá níž nad přední kolo, víc dopředu a rozšířená pro náfuk sání... barva celý Rex černý, jen pruh zeleno bílo modrý s tím správným nápisem: KAWASAKI
a na bocích malým to známé: ZRX 1400R "GREAT EDDIE"

nádrž nad a před dlouhou kyvkou ze ZZR1400, motor jakbysmet. Vidle also. Kaplička spláclá níž nad přední kolo, víc dopředu a rozšířená pro náfuk sání... barva celý Rex černý, jen pruh zeleno bílo modrý s tím správným nápisem: KAWASAKI

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kanxi!
... aha666S999 píše:zadání je jasný: rám eddie, falešná nádrž se sáním do motoru (karbon) náfuky v kapličce na boku HRANATÉHO SVĚTLA!

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer