odhlucnovaci vlozka do vyfuku
odhlucnovaci vlozka do vyfuku
mam problem sehnat vlozku do vyfuku ...
mam zzr 600 svody 4-1 a ladak mig
( nehomologovany) a potreboval bych poradit kde sehnat tu vlozku abych mohl za hranice ... a nebyl s tim takovy kraval . diky
( nehomologovany) a potreboval bych poradit kde sehnat tu vlozku abych mohl za hranice ... a nebyl s tim takovy kraval . diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: odhlucnovaci vlozka do vyfuku
... Mám stejný problém, sháním tu vložku dost dlouho, nikdo o nicem takovém prý neslyšel...dean píše:mam problem sehnat vlozku do vyfuku ...

RE: odhlucnovaci vlozka do vyfuku
To by snad neměl být problém, většinou to mají "neznačkový" výrobci vyřešeno jen kouskem zalomený zaslepený trubičky s dírkama, kouskem plechu kolem na zaslepení vnitřní trubky koncovky a úchytem na šroubek. Upevnění je jen šroubkem na vývod z koncovky a úprava koncovky je vyvrtat dírku zespoda vývodu z koncovky. Já jsem si koupil koncovku už s vložkou, ale přece by neměl být problém zavolat nějakému výrobci "laďáků", kterej tlumící vložky nabízí a zeptat se, jestli pro takový a takový průměr vnitřní trubky koncovky tu vložku může dodat?
Jiná věc je, že to bude dál nehomologovaný, ale to nemá v ČR asi nikdo z výrobců (nebo jo? kdyžtak mne opravte).
Jiná věc je, že to bude dál nehomologovaný, ale to nemá v ČR asi nikdo z výrobců (nebo jo? kdyžtak mne opravte).
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: