C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
-
- Ghostrider
Tak vám tady na Zahraďáku budeme držet všechny palce, co se tu najdou a otevřeme všechny šuplíky.
Hodně štěstí při posledním letošním závodě, žádné škrábance na vás samotných ani na vašich mazlících. Škoda, že to nebude v telce - ani bych se od ní nehla.

Hodně štěstí při posledním letošním závodě, žádné škrábance na vás samotných ani na vašich mazlících. Škoda, že to nebude v telce - ani bych se od ní nehla.

Kuschelige Motorrad-Hausschuhe 1000PS
Kawasaki ER-6F 2007
Kawasaki ER-6F 2007
Začíná to vypadat zajímavě, Georg je mimo provoz, VW a Zdrahy pracovní povinnosti, měl jet Čoudův kolega, ale nemůže. Kuba je nachcípaný, asi pojedu sám
, momentálně ukacávám u flašky rumu Elvise aby mě občas vystřídal, a daří se mi, flaška už je prázdná a Elvis smířený s osudem . . .
. Du pro druhou flašku, ahoj, škyt . . .

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Škoda že jsem nezůstal v Brně....marek píše:Začíná to vypadat zajímavě, Georg je mimo provoz, VW a Zdrahy pracovní povinnosti, měl jet Čoudův kolega, ale nemůže. Kuba je nachcípaný, asi pojedu sám, momentálně ukacávám u flašky rumu Elvise aby mě občas vystřídal, a daří se mi, flaška už je prázdná a Elvis smířený s osudem . . .
. Du pro druhou flašku, ahoj, škyt . . .

Jsem nějakej rozlítanej, tak bych se aspoň vyřádil....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Smůla smůlovatá
jediná pozitivní věc co na tom můžu najít je ať hledám jak hledám to, že se nikdo nepomlátil.. no nasbírali jsme řadu zkušeností, naučili jsme se spoustu věcí (mě hlavně to že jsme neskutečně pomalí a že nás čeká spousta učení než trochu porychlíme
), většina z nás si vyzkoušela jaké to je vyválet se na okruhu (některým z nás se to tak zalíbilo že si to zopakovali
) a hlavně si myslím, že můžu napsat za všechny - BAVILO NÁS TO. Příští rok nás čeká určitě spousta změn, budeme muset dořešit spoustu věcí, ale rádi by jsme se jménem CKC na motorkách jezdili Endurance i v příštím roce 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209