Ahoj. Datum si značím, ale prozatím neslibuju nic.Lucka 500 píše:tak jsme to nakonec kvůli povodním a počasí zrušili. Neustále jsem čekala jestli budeme muset vyklidit motorky z garáže, ale nakonec se Odra naštěstí nevylelaNo a máme už nový termín!! 5 až 7 října!!! lidičci přijedou ke mě v pátek a v sobotu se pojede do osvětimi!! Tak doufám, že už máte všichni na tu sobotu volno
, že?? tak papa a těším se, že pojedete taky!
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Uvidíme, jestli nenapadne bílej mor...jinak bych i třeba dojel...Pokud by to dopadlo, jakpak spaníčko? Přiznám se, že na stan už nejsem dostatečně v kondici ani fyzicky, ani psychicky...Z. píše:Ahoj. Datum si značím, ale prozatím neslibuju nic.Lucka 500 píše:tak jsme to nakonec kvůli povodním a počasí zrušili. Neustále jsem čekala jestli budeme muset vyklidit motorky z garáže, ale nakonec se Odra naštěstí nevylelaNo a máme už nový termín!! 5 až 7 října!!! lidičci přijedou ke mě v pátek a v sobotu se pojede do osvětimi!! Tak doufám, že už máte všichni na tu sobotu volno
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
AhojLucka 500 píše:tak jsme to nakonec kvůli povodním a počasí zrušili. Neustále jsem čekala jestli budeme muset vyklidit motorky z garáže, ale nakonec se Odra naštěstí nevylelaNo a máme už nový termín!! 5 až 7 října!!! lidičci přijedou ke mě v pátek a v sobotu se pojede do osvětimi!! Tak doufám, že už máte všichni na tu sobotu volno
Taky si značím a taky neslibuji
Snad to vyjde aspoň jako posledně
čau Jammes
Versys -Přece nebudu pořád sedět doma !!! 
Rudormi:No ten termín je jediný, kdy jsme schopni se sejít:-) takže to bude až v říjnu.
Mysák: Bohužel ubytování zajistit nemůžu, mám jenom zahradu s malou chatkou, kde se všichni nevejdou. Přijedou se stany atd. Tak jedině se přidat až v sobotu na výlet do té osvětimi, abys tam nemusel spát pod stanečkem
Mysák: Bohužel ubytování zajistit nemůžu, mám jenom zahradu s malou chatkou, kde se všichni nevejdou. Přijedou se stany atd. Tak jedině se přidat až v sobotu na výlet do té osvětimi, abys tam nemusel spát pod stanečkem
moto Kawasaki Er-5
neděle 23. září ...
Severní Moravo! V neděli odpoledne v motobaru v Bílovci? Ve 13:00? Pak do Rožnova na projížďku ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ninja
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Re: neděle 23. září ...
Z. píše:Severní Moravo! V neděli odpoledne v motobaru v Bílovci? Ve 13:00? Pak do Rožnova na projížďku ...
To by šlo, kdyby něco tak se Ti ozvu
Ninja ZX9r 99, Versys 1000 12
ckc - 386
ckc - 386
Já tam byl, na motobaru byla spousta lidí, ale nikoho z klubu jsme tam neviděl, tak jsem jel do toho Rožnova sám.markan píše:Tak co chlapi bylo něco ? Já jsem přijel po šesti dnech ze služebky domů, takže jsem plnil manželské povinnosti....žena je marod, tak jsme dnes vytáhli plechovku...
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Ninja píše:Přesně tak, seřídit čas a tolik nechlastatmarkan píše:Asi by to chtělo si seřídit časy, co ?!![]()
![]()
![]()
![]()
. Já byl přesvědčen, že je scuk v 13.30
a ejhle nee.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<