Moto Toni Paskov
Moto Toni Paskov
Mohu jen a jen doporučit. Právě jsme se vrátil z garančky, domluva na 1, ochota 1*, bez čekání.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
re
bracha tam s jejich pomoci sehnal jednu z poslednich z750..chvala na ne prekracuje okres.....jen doplnky pry trosku vaznou...zadna vyssi trida 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
blesk to tam dost pozvednul, předtím to tam bylo mrtvé
servis supr
ale pořád mají rezervy v příslušenství (skladem, objednávky, atd. ... )
např. jsem chtěl koupit boční kufry. chtěl jsem si objednat 2 typy a vybrat si, jak budou vypadat na motorce. to nešlo. co si objednám, musím si i koupit... takže jsem si je nakonec objednal přes net (jinde) a i s dobírkou jsem ušetřil 300... to samé s hadrama a přilbama. jak si můžu objednat jednu velikost, kterou si pak musím vzít?? chci si objednat min. 2 a vyzkoušet, porovnat ... to jsou ty zmiňované rezervy, které toni má. takže je v čem se zlepšit

servis supr

ale pořád mají rezervy v příslušenství (skladem, objednávky, atd. ... )

např. jsem chtěl koupit boční kufry. chtěl jsem si objednat 2 typy a vybrat si, jak budou vypadat na motorce. to nešlo. co si objednám, musím si i koupit... takže jsem si je nakonec objednal přes net (jinde) a i s dobírkou jsem ušetřil 300... to samé s hadrama a přilbama. jak si můžu objednat jednu velikost, kterou si pak musím vzít?? chci si objednat min. 2 a vyzkoušet, porovnat ... to jsou ty zmiňované rezervy, které toni má. takže je v čem se zlepšit

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
se nediv, mají plné ruce práce naučit se servisovat novější modely. donedávna dělali jen skůtry.mojky píše:Asi to tam nebude špatné ale jednu vadu na kráse bych našel - neopravují starší modely.Provádějí jen opravy a garanční prohlídky u nových motorek ( asi u moto které prodají).
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
myslim ze je to uplne jedno, treba jedna kamoska hraje paintball lip nez spousta chlaputomas_cze píše:ehm skoda ze sem tam nebyl mmch nemyslis ze je poctiva hra 2chlapi 2 zenske(my) proti 4 chlapum(ostatni)?čoud píše:Tož mozna sou dobry, ale paintball teda hrat moc neumej ...![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
To je sice mozne ale vis jak kdys to nekdo drzi poprve v ruce a je treba o polovinu starsi nez u soupere a to kdyz vynasobis 2ma tak je to pak jine.Tilda píše:myslim ze je to uplne jedno, treba jedna kamoska hraje paintball lip nez spousta chlaputomas_cze píše:ehm skoda ze sem tam nebyl mmch nemyslis ze je poctiva hra 2chlapi 2 zenske(my) proti 4 chlapum(ostatni)?čoud píše:Tož mozna sou dobry, ale paintball teda hrat moc neumej ...![]()

Ale sme mimo tema radsi zalozime tema PAINTBALL a pristi kawa sraz nekde na paintballu (tymy typy moto napr Z1000 team vs zx10)

tak jste tentokrat prohrali. i s tim se musi pocitat kdyz nekdo chce HRATtomas_cze píše:To je sice mozne ale vis jak kdys to nekdo drzi poprve v ruce a je treba o polovinu starsi nez u soupere a to kdyz vynasobis 2ma tak je to pak jine.![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Tak jsme spustily nové stránky www.toni.cz 5.3.2008 a máme E-Shop sice není kopletně vybavený jako jiné e-shopy na netu ale důležitá je kategorie Kawasaki kde se v nejbližší době objeví Kawasaki doplňky (tričk, bundy, kalhoty, klíčenky atd...)
Doufám že se vám to bude líbit
Doufám že se vám to bude líbit