ZRX...

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 10, 2007 19:52:05

tonybeny píše:Já bych to s těma ryskama tak neřešil, prostě mezi dolní a horní ryskou :cheers:
No a teď se zase zeptám na radu já. Potřeboval bych znát přesný postup demontáže obou kol. Tzn. kterej šroub povolit, na kterou stranu vytáhnout hřídel kola, co s brzdama atd. Pokud to už někdo dělal, díky za radu :roll:
Predne si nezapomen motorku nekam patricne povesit, aby pak nezustala lezet na zemi ;-)
Jinak na demontazi kol asi neni nic sloziteho,
- vepredu povolis dole na tlumicich takove ty pojistne imbus srouby, pak pekne velkym imbusem povolis osu kola, vytahnes a kolo je dole. Pokud jsi sikovny, pak se nemusi sundavat ani brzdice, pokud vsak chces predejit poskrabani disku pak je lepsi je opatrne sundat (2 srouby) a nechat zavesene treba na dratu chyceneho na brylych (nenchavat viset na brzdovych hadicich) A zpatky opacnym postupem + pozor az po dotazeni osy kola dotahni ty pojistne imbusy :!: :!: )
- vzadu povolis imbusy pro zajisteni napinani retezu (aby byl volny), vyndas pojistne zavlacky na ose, povolis osu, vytahnes osu a kolo je dole. Pri montazi zpet dela trosku problem uchyceni zadniho brzdice, jinak vse pozpatku...

tak asi tak nejak "zhruba"
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Re: Tak snad mě neukamenujete!

Příspěvek od DoktorZRX » pon zář 10, 2007 19:57:45

Czert ZRX píše:Hola tak jsem si zas hrál,ale nejsem si jistý zda se vám tu bude líbit,ale na mašině to vypadá gut!
Omotal jsem svody termo izolační páskou co používaj Závoďáky,mno na biku tu i vypadá pěkně!
Aspoň už nebudu muset stříkat svody každý měsíc!!
Obrázek
Jsem na to hóodně zvědavej :wink: Zkoušel jsi ten sprej na svody co jsem sem dával :?: Stačí stříknout jednou za sezonu a je klid :)
Buell xb12r
CKC#160

Marťyn
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Marťyn » pon zář 10, 2007 20:11:04

DoktorZRX píše:
tonybeny píše:Já bych to s těma ryskama tak neřešil, prostě mezi dolní a horní ryskou :cheers:
No a teď se zase zeptám na radu já. Potřeboval bych znát přesný postup demontáže obou kol. Tzn. kterej šroub povolit, na kterou stranu vytáhnout hřídel kola, co s brzdama atd. Pokud to už někdo dělal, díky za radu :roll:
Nejdůležitější na sundavání kol je pořádně zajistit motorku, proto že co může spadnout, tak určitě spadne :sad1: Na zadním excentru sundej tu drátovou pojistku, povol menší imbus, stáhni řetěz, tam kde máš sundanou tu pojistku dej větší imbus a dej ho i na druhou stranu a tím ten excentr povolíš a vyšroubuješ, vytáhneš osu a je to venku. Zpátky to bude chtít trochu trpělivosti a nezapomeň usadit na těsno rozetu do těch gumovejch dorazů, je to práce na milimetry, to aby tam potom to kolo sedlo. Můžeš si trochu třeba šroubovákem odsunout brzdový desky aby tam kolo pěkně zajelo. A na předku to je lehčí, tím bych začal :) Povolíš ty 4 šrouby dole na vidlicích a vyšroubuješ ten velkej imbus. A když jsou kola nasazený, tak promáčkni brzdy
Dobrý Doktore, tomu říkám mechanikem snadno a rychle :thumbleft:
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555

Czert ZRX
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak snad mě neukamenujete!

Příspěvek od Czert ZRX » pon zář 10, 2007 21:14:51

DoktorZRX píše:
Czert ZRX píše:Hola tak jsem si zas hrál,ale nejsem si jistý zda se vám tu bude líbit,ale na mašině to vypadá gut!
Omotal jsem svody termo izolační páskou co používaj Závoďáky,mno na biku tu i vypadá pěkně!
Aspoň už nebudu muset stříkat svody každý měsíc!!
Obrázek
Jsem na to hóodně zvědavej :wink: Zkoušel jsi ten sprej na svody co jsem sem dával :?: Stačí stříknout jednou za sezonu a je klid :)

No já mám taky spray na svody,ale čoveče,nějako mi to porezlo znovu a tak sem to takto vymyslel,dám sem fota až nasadim svody Zpátky!!

Jo jinak se chystám na zimní přestávku a tak nevíte o někom kdo umí strojově leštit?
Potřebuju zjistit na kolik mě vynde zadní kyvka třeba límce!
Dík za jakýkoliv kontakt,ale ověřený vlastní skušeností!
Jo a pokud možno z Čech:)

Jinak sundat kolesa neni nic těžkého označil bych to dvěmi hvězdami obtížnosti z Pěti takže to zvládne každý!
Doporučuju si stáhnout a vytisknout manuál!!!!!!
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit :)LOL

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon zář 10, 2007 21:31:18

Na ty límce zkus tohle, ale myslím, že kyvku bys zvládl sám :wink:
http://www.moto-dily.cz/lesteni/rafky.html
Buell xb12r
CKC#160

tonybeny
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od tonybeny » pon zář 10, 2007 21:33:38

Děkuju všem za rady. Asi bych na to taky přišel, ale proč se nezeptat, že? Jak říkávala moje babička-Líná huba, holý neštěstí.
to Marťyn: Díky za fotky, ta první mě opravdu vyrazila dech, to je hotový železářství :shock: :shock:
ZRX 1200S Není zelená a není to Eddi, ale je to REX

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

KN filtr

Příspěvek od milda » úte zář 11, 2007 00:00:10

Tak ta fotka držáků kufrů č.2 je jako na mé mašině,jen já mám v černé.Horní origo,držáky bočních kufrů jsem si dělal,ale je to dost pracné,když to má nějak vypadat...

Ještě jednou dík za rady ohledně oleje.Dneska jsem po Plzni pracně sháněl olej.filtr ,protože už nějak přestávám důvěřovat určitým mechanikům a že mi ho minule vyměnili a pro sichr dám taky novej.

Nakonec jsem ho sehnal (Champion a gumičky nemá,takže musím dát taky ty původní).Ten prodavač měl zajímavý názory a jedním z nich byl i ten že filtr KN je shit,kterej propustí do sání pomalu i mouchy a je z toho výbrus za jízdy!!

Co si o tom myslíte?Máte někdo nějaké zkušenosti?Asi před dvěma měsíci jsem dal KN do airboxu,jestli si mám ale kurvit motor,to ho radši vyhodím a koupím origo.. Ale moc se mě ty hlášky nezdaj.... :shock:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

tonybeny
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od tonybeny » úte zář 11, 2007 00:28:45

Klíííd Mildo, ten prodavač byl nějaký PAKO. KN je gut, to ví snad každej 8) 8) 8)

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte zář 11, 2007 00:35:29

Jak říkám:Důvěřuj,ale prověřuj....

TZN- nevěř nikomu ani nos mezi očima!!

Hlavně rádoby odborníkům......

Jo,ještě mi tam ukazoval KN přímý filtry,abych se na ně podíval,jak je skrz ně vidět....

To mě napadlo až dýl,proč je tam vlastně měl,když je to takovej brak?Možná jako ukázku zmetku?? :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » úte zář 11, 2007 08:18:38

4 Milda: On Ti tvrdil že KN filtr propustí víc bordelu než origo filtr? Tak to měl pravdu. Ale KN samozřejmě splňuje požadavky na čistotu vzduchu. Jinými slovy, papírový origo filtr to s tím čištění přehání
4 TONYBENY: Mám origo držáky na kufry (boční), momentálně sundané z motorky, pokud je chceš na okopírování nebo ofocení a pojedeš někdy přes Brno, tak no problem.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od rudormi » úte zář 11, 2007 11:31:00

marek píše:4 TONYBENY: Mám origo držáky na kufry (boční), momentálně sundané z motorky, pokud je chceš na okopírování nebo ofocení a pojedeš někdy přes Brno, tak no problem.
já bych jen doplnil, že na markovy držáky bočních kufrů nedáš kufry givi a kappa :idea: myslím, že na to jde dát jen hepco becker (či jak se to píše...)
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

tonybeny
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od tonybeny » úte zář 11, 2007 12:34:34

Kucí, děkuju za rady a fotky.
to Rudormi: děkuju za mail, to sem přesně potřeboval :thumbleft:
to marak: díky za nabídku, ale Rudormi mi poslal dokonalý návod :P

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte zář 11, 2007 12:53:14

Hmm,jen jsem si o tom chtěl s někým v klidu a soukromí popovídat, vypovídat se...

Ona by to byla dost velká skupina blbců,co si dělaj výbrus za jízdy....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

tonybeny
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od tonybeny » úte zář 11, 2007 13:47:57

DoktorZRX píše:Doktorova noční můra :sad1: :) :arrow:

Obrázek
Tohle je hnus a tohle je fakt magor http://www.youtube.com/watch?v=r0xFyiwpfZ0

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » úte zář 11, 2007 14:24:13

tonybeny: to video uz tady nekde bylo. to neni magor, to je neuveritelnej frajer. na velkym bavoraku to jezdi kazdej, on ukazal ze to jde i na supersportu :wink:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Zamčeno