G.
Mlýnky /14.-16. 9. 2007
- zip
- Babyrider

OMLOUVÁM SE ALE NEPŘIJEDU PAČ MÁM TROCHU ROZMASAKROVANOU MOTORKU!NĚJAKÝ CHLAPEC MI NEDAL PŘEDNOST NO A JÁ JSEM POSLAL KAWU DO NĚJ!UŽ S TÍM NEŠLO BOUŽEL NIC DĚLAT!ASPOŇ ŽE SE MI NIC JNESTALO JEL JSEM ASI 40 TAKŽE DOBRÝ ALE MĚL JSEM MŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ! NĚKDY VÁM TO VŠECHNO ŘEKNU!!CHTĚL BYCH VÁS VŠECHNÝ VIDĚT ALE BOUŽEL!!

gpz 500s to je moje
Super, to by šlo... a zastavíte tam, abysme nemuseli číhat na pankejtu? My tam budem už tak kolem půl šesté, pro sichra...DoktorZRX píše:A co takhle na Rohlence kolem 18.00misak39 píše:Brňácííí a ostatní, uvažujte pomalu, kde se sejdeme, když dojedeme od Svitav! Času se přizpůsobíme. Díky.To tam budeme akorát projíždět
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
model počasí
no já věřím vědě ... model počasí na pátek a sobotu ještě není k dispozici, ale prozatím to vypadá slibně ....

v 7:00 čisté nebe - žádné srážky nad ČR

v 7:00 čisté nebe - žádné srážky nad ČR
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Lechova navigace
Kdo máte GPS-ky tak je zahoďte.
Do Brna trefí každej a dále cesta vede tudy:
Jasně.Tak třeba jak já jezdívám z Brněnského z.okruhu: po dálnici až sjedu u Slavkova u Brna.Tam se projíždí dlouhá táhlá zatáčka.Podjede se most na který pak zamíříš odbočením doleva.(Kdyby si neodbočil a jel rovno tak projedeš "buchláky" směrem na Uh Hradiště)Přejedeš most a vyjedeš dlooouuuhooouuu rovinkou a pokračuješ dědinama a lesy směrem Kyjov.Pokračuješ dál..Vlkoš,Vracov a Bzenec.Tam pak téměř na konci zabočíš směr vpravo do Strážnice.
Ze Strážnice už trefíš podle mapky.

p.s. mapka je na první stránce tohoto fora.
Jasně.Tak třeba jak já jezdívám z Brněnského z.okruhu: po dálnici až sjedu u Slavkova u Brna.Tam se projíždí dlouhá táhlá zatáčka.Podjede se most na který pak zamíříš odbočením doleva.(Kdyby si neodbočil a jel rovno tak projedeš "buchláky" směrem na Uh Hradiště)Přejedeš most a vyjedeš dlooouuuhooouuu rovinkou a pokračuješ dědinama a lesy směrem Kyjov.Pokračuješ dál..Vlkoš,Vracov a Bzenec.Tam pak téměř na konci zabočíš směr vpravo do Strážnice.
Ze Strážnice už trefíš podle mapky.
p.s. mapka je na první stránce tohoto fora.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tobe se to rika, kdyz bydlis za rohem a navic jedes autemGEORG píše:počasí bude O.K, má se koncem týdne oteplovat a srážky jsme si už taky užili dost.
A nejste snad žádní přizdisráči, kteří se vymlouvají na počasí, ne![]()
![]()
G.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira