No,já jsem koupil 4 litry pro jistotu,ale podle toho,jak jsem studoval údaje ,co jsou na spodku sedačky ,jsem pochopil,že by tam mělo být 2,7 l když neměníš filtr a 3 litry když se filtr mění.Taky na dvanáctce...
ZRX...
... tak to je jedna z mála věcí, kterou si na rexovi dělám sámmilda píše:Nazdar chlapi!!
Kdo si mění sám olej?
Nějakou radu....Ohřeju,vypustim,naleju. Hlavně by mě zajímalo,kde je olej.filtr!!!Nějak tápu.
Nejsem si 100% jistej,jestli mi ho minule měnili.Myslíte,že se to na něm dá poznat?

ale všichni mě předběhli a už ti poradili

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Spíše 1/4 by ti měla zbejt v tom kanystříku-pixle.Co čtvrtina to litr.DoktorZRX píše:Koupil jsem 4 litry a zbylo mi víc jak 3/4 v pixle, takže to tak odpovídá. Měl jsem to těsně nad horníma ryskama, ale znáš to: hejbneš s motorkou o milimetr a můžeš tam nalít ještě 2 deci

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doktor kupuje litrovky... takze 3/4 litrovkyLech píše:Spíše 1/4 by ti měla zbejt v tom kanystříku-pixle.Co čtvrtina to litr.DoktorZRX píše:Koupil jsem 4 litry a zbylo mi víc jak 3/4 v pixle, takže to tak odpovídá. Měl jsem to těsně nad horníma ryskama, ale znáš to: hejbneš s motorkou o milimetr a můžeš tam nalít ještě 2 deci

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo aháKankX píše:Doktor kupuje litrovky... takze 3/4 litrovkyLech píše:Spíše 1/4 by ti měla zbejt v tom kanystříku-pixle.Co čtvrtina to litr.DoktorZRX píše: Koupil jsem 4 litry a zbylo mi víc jak 3/4 v pixle, takže to tak odpovídá. Měl jsem to těsně nad horníma ryskama, ale znáš to: hejbneš s motorkou o milimetr a můžeš tam nalít ještě 2 deci

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
No teď to čtu a až zase to tak vyřešený není, jsou to litrovky, ale napsal jsemLech píše:Jo aháKankX píše:Doktor kupuje litrovky... takze 3/4 litrovkyLech píše: Spíše 1/4 by ti měla zbejt v tom kanystříku-pixle.Co čtvrtina to litr.Qvíz je vyřešen.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad mě neukamenujete!
Hola tak jsem si zas hrál,ale nejsem si jistý zda se vám tu bude líbit,ale na mašině to vypadá gut!
Omotal jsem svody termo izolační páskou co používaj Závoďáky,mno na biku tu i vypadá pěkně!
Aspoň už nebudu muset stříkat svody každý měsíc!!

Omotal jsem svody termo izolační páskou co používaj Závoďáky,mno na biku tu i vypadá pěkně!
Aspoň už nebudu muset stříkat svody každý měsíc!!

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

Já bych to s těma ryskama tak neřešil, prostě mezi dolní a horní ryskou
No a teď se zase zeptám na radu já. Potřeboval bych znát přesný postup demontáže obou kol. Tzn. kterej šroub povolit, na kterou stranu vytáhnout hřídel kola, co s brzdama atd. Pokud to už někdo dělal, díky za radu

No a teď se zase zeptám na radu já. Potřeboval bych znát přesný postup demontáže obou kol. Tzn. kterej šroub povolit, na kterou stranu vytáhnout hřídel kola, co s brzdama atd. Pokud to už někdo dělal, díky za radu

ZRX 1200S Není zelená a není to Eddi, ale je to REX
Mám jenom tyhle dvě, z doby, kdy jsem se zalamoval nad tím, že si ho udělám. Nakonec jsem koupil Wingrack2 a dělal jsem jenom uchycení.
Jo, a k předchozímu tématu - olej si dělám sám, nevěřte tomu co je napsané pod sedlem nebo na pravém deklu, výměna + filtr je 3,7l po horní rysku. Složíš, naliješ, protočíš motor, doliješ po horní rysku - 3,7l

Jo, a k předchozímu tématu - olej si dělám sám, nevěřte tomu co je napsané pod sedlem nebo na pravém deklu, výměna + filtr je 3,7l po horní rysku. Složíš, naliješ, protočíš motor, doliješ po horní rysku - 3,7l

ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- DoktorZRX
- Ghostrider
Nejdůležitější na sundavání kol je pořádně zajistit motorku, proto že co může spadnout, tak určitě spadnetonybeny píše:Já bych to s těma ryskama tak neřešil, prostě mezi dolní a horní ryskou![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160