cena:
SL00 125 - 125 ml -prázdný 730,66 Celkem s DPH
SL00 60 - 60 ml -prázdný 656,88 Celkem s DPH
více info tady: http://www.automation.meteor.cz/index1.htm pak klikněte na katalog v češtině
co na to říkáte?
říkám, vím kde se to používá, ale 100% na moto NE. (pouze pro:automatizované provozy, transport, mezikusová přeprava industry machinery...) prodej Rexe, kup si tohle přimazávání a kup buldozer, nebo kus linky Philipsu v Hranicích.rudormi píše:
cena:
SL00 125 - 125 ml -prázdný 730,66 Celkem s DPH
SL00 60 - 60 ml -prázdný 656,88 Celkem s DPH
více info tady: http://www.automation.meteor.cz/index1.htm pak klikněte na katalog v češtině
co na to říkáte?
...no Daku precetl jsem toho o mazani retezu hodne, at uz od opravdovych odborniku tak radobyodborniku a celkem se vsichni shoduji na tom ze mazat retez po dojezdu je pekna hloupost... problemem je spina na retezu, ktera po nastrikani dokaze vniknout i tam kam se za normalniho provozu nedostane, coz asi neni dobre. Jinak se vetsina odborniku shoduje, ze moderni retezy (Okrouzek, Xkrouzek, Zkrouzek) je lepsi mazat po delsi dobe klidne 800km ale vzdy po umyti retezu nez casto a na neumyty retez. A pak jsou jeste zajimava pojednani o tom co vlastne na retezu mazat - jestli vnejsi cast clanku, nebo o-krouzek, nebo vnitrni cast clanku a jestli zprava nebo zlevaDak-Ninja píše:Když sem začínal jezdit a to bylo hned na ZX-6r tak sem se pídil po správném mazadlu a postupu mazání. Bylo mi řečeno: Mazadel dobrých je dost, mazat řetěz po dojezdu. To je řetěz zahřátý a mazadlo se líp dostane tam kam má. Pak ho nechat 20 - 30 min. působit poté řetěz očistit, osušit a je hotovo. : Držel sem se toho a nikdy sem nemněl jakékoliv problémy s řetězem. Teď se na něj díval kámoš a říkal že by najezdil v klidu ještě 10 000km. A to má 10 000km zasebou. Toš tak
Možná to opravdu funguje, nevím. Prý to dobře funguje třeba u endur který se ale mažou tak aby to mazivo odletovalo a je potřeba v podstatě kontinuálně domazávat.NRG píše:Docela chápu argumenty VW proti Scottoileru, ale pořád mi nejde do hlavy, že se už tak dlouho a docela úspěšně prodává a lidi co ho mají si ho chválí.
tak mi ji muzes v Mlynkach prekontrolovat... kupoval jsem ho (Rexe) se 6t a 20t jsem nalital ja, nic jsem nemenil a novej na nem pri koupi rozhodne nebyl... Posvitime si na retez zelenou a nejak to dame dohromady666S999 píše:nevěřím! řetězovka na Rexovi cca jak Marek 13-15 tisíc, pak už je vytažená jak kráva, žraloka na rozetě vidíš, randál a bojím že se řetěz hryzne...