Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem na ten inzerat koukal a svrbela me dlan, ale mam ted doma BMW1200LT, je to super ale kdyz preskocim na ZRX tak si tu jizdu konecne uziju. Sice si pak pripadam na ZRX jak na detske trikolce ale najednou jde vsechno tak krasne, vsechno clovek citi, zatim co to BMW je spis takove "auto".... myslim ze to bude u ZZR neco podobneho, pohodlny, ale zabava nikde
...treba se pletu na ZZR1400 jsem zatim nejel...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider
tak si říkám, co budu celou zimu dělat, když bude sníh a nebude se dát jezdit na normální motorce..............a našel jsem tohle http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=103214 tomu nevadí sníh na cestě a tak jednou za čas zajedu k rodičům do Kyjova a budu tam brázdit na krosce polní cesty.....to bude hromada srandy a kopec zlomenin
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Aha,takže na Mlýnky to nemá cenu ani vytahovat z garáže?Kuba ZRX píše:a o tom to je, na okruhu si užiju se šestkou na na normální ježdění bude tohle, s tím že normální ježdění bude třeba cesta do hrvatska na pivo a zase zpětrudormi píše:pěkná! schvaluju. to budou všechny vyjížďky pod 300 km hrozně krátké...

Byla by to bomba kdybys tam na tom dojel.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ok jeste trosku potrenuji a pak ti uz se svou Irenkou budu myslim stacit....taky je to takovy maly traktor pres dva metry dlouhy....Kuba ZRX píše:tak už jsem našel náhradu za mého rexe, pokud ho podám, tak bych chtěl konkrétně tohle, super motorka a dobrá cena
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=103465
ale stejně je otázkou zda ho prodá....a když ho prodám, zda ještě bude toto ZZR

anebo ti prodam tu svou za 100 tacu

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo o krosce uvazuju uz dlouho, ale jsem nejaky liny se v tom porad vrtat a nejaka rozumna stoji penizeKuba ZRX píše:tak si říkám, co budu celou zimu dělat, když bude sníh a nebude se dát jezdit na normální motorce..............a našel jsem tohle http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=103214 tomu nevadí sníh na cestě a tak jednou za čas zajedu k rodičům do Kyjova a budu tam brázdit na krosce polní cesty.....to bude hromada srandy a kopec zlomenin

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dneska uz u nas poletoval snih, vubec jsem z toho nemel dobrej pocit.... jestli to takhle pujde dal, tak snad ani nedojedu na Mlynky.... no a kdyz vidim tu ctyrkolku s pluhem tak tu bych bral, bydlim v Krusnych Horach a v zime uklizim 15m k silnici abych mohl vyjet autem. Pak chodim pozde do prace. No a s tou ctzrkolkou bych to vzal jednim vrzem

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nestrašte..
..sice vlaštovky se houfujou na drátech ale to neznamená že tady u nás už bude příští týden sněžit. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No taky jsem na čtrnáctce sice nejel, ale myslím, že by s ní byla zábava ažažKankX píše:taky jsem na ten inzerat koukal a svrbela me dlan, ale mam ted doma BMW1200LT, je to super ale kdyz preskocim na ZRX tak si tu jizdu konecne uziju. Sice si pak pripadam na ZRX jak na detske trikolce ale najednou jde vsechno tak krasne, vsechno clovek citi, zatim co to BMW je spis takove "auto".... myslim ze to bude u ZZR neco podobneho, pohodlny, ale zabava nikde...treba se pletu na ZZR1400 jsem zatim nejel...

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::