to jsem si taky rikal- musi to byt parada. 2x jsem to videl na zivo a rikam si- to je masakr, do toho bych nikdy neselSONY píše:jj kdybych se víc učil jako čoud tak bych do toho taky šel - musí to byt paráda

je pravda že sem to na vlastní oči neviděl a jezdil sem jen na jízdach pro veřejnost s kterou se to nedá srovnávat, ale chtěl bych to zkusitTilda píše:to jsem si taky rikal- musi to byt parada. 2x jsem to videl na zivo a rikam si- to je masakr, do toho bych nikdy neselSONY píše:jj kdybych se víc učil jako čoud tak bych do toho taky šel - musí to byt paráda
zajezdíme si volné jízdy tak za dva týdny, to už budou motky asi hotové...minimálně jednaSONY píše:je pravda že sem to na vlastní oči neviděl a jezdil sem jen na jízdach pro veřejnost s kterou se to nedá srovnávat, ale chtěl bych to zkusitTilda píše:to jsem si taky rikal- musi to byt parada. 2x jsem to videl na zivo a rikam si- to je masakr, do toho bych nikdy neselSONY píše:jj kdybych se víc učil jako čoud tak bych do toho taky šel - musí to byt paráda
jj pudu se mrknout, třeba na mě vyzbyde i lístek. letos bych trhl rekord - měl bych druhou jízduKuba ZRX píše:zajezdíme si volné jízdy tak za dva týdny, to už budou motky asi hotové...minimálně jednaSONY píše:je pravda že sem to na vlastní oči neviděl a jezdil sem jen na jízdach pro veřejnost s kterou se to nedá srovnávat, ale chtěl bych to zkusitTilda píše: to jsem si taky rikal- musi to byt parada. 2x jsem to videl na zivo a rikam si- to je masakr, do toho bych nikdy nesel
Souhlasim s Georgem. Dej náhled a pokud se mi bude líbit tak beru. (velikost XXL neboli 43-44)Kuba ZRX píše:to by asi měl........tak to máme prodaných 5 košil......teďka ještě těch dalších 5
1x Zdrahy
1x Marek
1x VW
1xGeorg
3x Kuba
ještě potřebuju velikosti
tak se hlaste, posledních 5 košil, budou fakt krásné