olej
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, podle mě se až zas tak nelišej, jen se někde připlácí za značku... Všechny splňujou jednu normu jak kvalitativní, tak viskozitní, tudíž by měly jít stejný třídy mezi sebou i míchat, i když se to nedoporučuje (proč vlastně, když jsou na jedno brdo?)
Většina jmenovanejch mazadel (nebo všechny?) jsou od evropskejch výrobců, a ti se držej jedný normy...
Většina jmenovanejch mazadel (nebo všechny?) jsou od evropskejch výrobců, a ti se držej jedný normy...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider
Dík Mišáku, já už právě málem povoloval výpustnej šroubmisak39 píše:No, podle mě se až zas tak nelišej, jen se někde připlácí za značku... Všechny splňujou jednu normu jak kvalitativní, tak viskozitní, tudíž by měly jít stejný třídy mezi sebou i míchat, i když se to nedoporučuje (proč vlastně, když jsou na jedno brdo?)

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně olejů... myslel jsem že to neni až zase takový rozdíl, značka sem, značka tam, cena přibližně stejná.. Když mi ale posledně u Halbicha nalili Elf, tak se začala motorka chovat celkově mmnohem kultivovaněji - řazení, celkový dojem z jízdy.. bylo to zkrátka znát 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
A co říkáte oleji Shell Advance Ultra 4T? Patří k té lepší nebo horší kvalitě ...ZdrahyZX9R píše:Ohledně olejů... myslel jsem že to neni až zase takový rozdíl, značka sem, značka tam, cena přibližně stejná.. Když mi ale posledně u Halbicha nalili Elf, tak se začala motorka chovat celkově mmnohem kultivovaněji - řazení, celkový dojem z jízdy.. bylo to zkrátka znát
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze by jsi na nej MARTY moc daleko nedojel, ale muzes to zkusit a nezapomen pocitat otacky, kolik to vydrzi
Daval jsem Castrol, ted uz jen Denicol Racing, mam podobne poznatky jako ZdrahyZX9R, mam pocit jako by ten motor bezel lehceji a hlavne pri startech se starter toci nejakou vetsi rychlosti nez na Castrol 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira