jsem 1.Kuba ZRX píše:včera jsem prodal Zdrahymu helmu a proto chtě nechtě jsem musel s motorkařením ámen.....ale dneska okolo jedenácté si jedu pro novou helmu, tak od odpoledne zase budu motorkář a váš kamarád - a věrný člen kawa clubu (zatím) než si koupím FZ1, nebo triumph 1050 chtěl jsem to udělat ještě letos, ale Mároš je dobrý ukecávač, tak to nechám na příští sezonu......tak kdo máte předběžně zájem o mé krásné ZRX, hlaste se
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider

tohle byl fór:
od dneška končím s motorkařením........nejde o vtip
tohle už je realita:
věrný člen kawa clubu (zatím) než si koupím FZ1, nebo triumph 1050 chtěl jsem to udělat ještě letos, ale Mároš je dobrý ukecávač, tak to nechám na příští sezonu......tak kdo máte předběžně zájem o mé krásné ZRX, hlaste se
ještě je varianta koupit Z 1000 a trochu ho předělat...spíše jen výfuky, ty jsou hnusné a na pyču uchycené
tohle už je realita:
věrný člen kawa clubu (zatím) než si koupím FZ1, nebo triumph 1050 chtěl jsem to udělat ještě letos, ale Mároš je dobrý ukecávač, tak to nechám na příští sezonu......tak kdo máte předběžně zájem o mé krásné ZRX, hlaste se
ještě je varianta koupit Z 1000 a trochu ho předělat...spíše jen výfuky, ty jsou hnusné a na pyču uchycené
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
šak se hlásím. Třeba do té doby tu sportku vyhraju. A neříkal si že tě na Z1000 bolí po chvilce nohy? No mě připadá FZ1 o dost menší. Bude asi na stejno, ale proti REXovi je to taková mrdečka.Kuba ZRX píše:tohle byl fór:
tohle už je realita:
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider

cena bude 200 000,-Kč (sestavení stálo 350)
je pravda že ZRX je super motorka, není malá, je pohodlná, super motor, atd.....ale chci už něco nového, svého rexe mám dva roky, normálně kupuju motorku každý rok, tudíž jsem tentokrát pozadu.
PS: ale co si mám koupit, ten tripl je bobma, ale taky malej, stejně jako FZ1, dneska si půjdu motorky vyzkoušet
je pravda že ZRX je super motorka, není malá, je pohodlná, super motor, atd.....ale chci už něco nového, svého rexe mám dva roky, normálně kupuju motorku každý rok, tudíž jsem tentokrát pozadu.
PS: ale co si mám koupit, ten tripl je bobma, ale taky malej, stejně jako FZ1, dneska si půjdu motorky vyzkoušet
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
šak říkám, že čekám na sportku. Mě neškrkat, třeba to vyjde. I když myslím, že by jsme se tak spíš mohli složit. Ale taková motorka asi potřebuje i vlastního mechanika. Nedovedu si jak se svým technikcým nadáním dojedu do servisu že chci opravit (poštelovat) ZRX, které vlastně ZRX není.
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider

tak už jsem našel náhradu za mého rexe, pokud ho podám, tak bych chtěl konkrétně tohle, super motorka a dobrá cena
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=103465
ale stejně je otázkou zda ho prodá....a když ho prodám, zda ještě bude toto ZZR
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=103465
ale stejně je otázkou zda ho prodá....a když ho prodám, zda ještě bude toto ZZR
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R