manuál Z 750
manuál Z 750
Zdravím vsechny sháním manuál na zeda nemáte ho nekdo? Nevím ani jakej olej je tam predepsanej
. Taky bych uvítal jestli někdo neví, kde se daji sehnat díly za slušnou cenu ?

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díly
volksvagen: dík., ale ten manual je na to novy Zetko a nevim jestli je to stejný asi ne. Potřebuju vědět hlavni věci _ jaký olej, jak má být utaženej řetěz, nakolik gumy nakouat a další provozní věci zatím
. Z dílů mě zajímá hlavně zadní blatník s blinkrama a taky a taky bych chěl dát i ten blatníček před zadní kolo jako má nahej zed.

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím co za starý zetko máš
Tohleto je manuál na zetko dělané v letech 2003 a výše... model 07 je ten novější.
Ty údaje které potřebuješ tam jsou od stránky 25
Doporučený olej je 10W40
Tlak v gumách je 250 kPa na předku, 290 kPa na zadku (při studených gumách)
Řetěz má mít vůli 2,5-3,5 cm

Ty údaje které potřebuješ tam jsou od stránky 25
Doporučený olej je 10W40
Tlak v gumách je 250 kPa na předku, 290 kPa na zadku (při studených gumách)
Řetěz má mít vůli 2,5-3,5 cm
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- BlackHead
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díly
Ten zadni blatnicek jak jsou na nem pridelany blinkry a spz kdyztak mam, plus vsechny 4 blinkry na N verzi, kdybys mel zajem tak se ozvi.Pedros píše:volksvagen: dík., ale ten manual je na to novy Zetko a nevim jestli je to stejný asi ne. Potřebuju vědět hlavni věci _ jaký olej, jak má být utaženej řetěz, nakolik gumy nakouat a další provozní věci zatím. Z dílů mě zajímá hlavně zadní blatník s blinkrama a taky a taky bych chěl dát i ten blatníček před zadní kolo jako má nahej zed.
jj, servisní manuály jsou tam na oba ročníky Z-tek - pro nový Z-ko je to s hezčíma obrázkama
mj. ty tlaky v gumách jsou doporučené výrobcem pro originál gumy
a já bych řek, že se spíš hodí na nějaký ježdění ve 2 a po dálnici, po laborování s nastavením zadního pružení a tlumení
mi nejvíce vyhovuje na SPMAX Qulifier vpředu 2,6 atm a vzadu 2,5 atm, jezdim většinou sám a dálnicím se vyhejbám.
A když už jsme zabrousili ke specifikacím oleje:
Z-kaři kdy měníte olej
jsem se uživatelským manuálu dočetl po 6 tis., filtr po 12 tis.
ale v servisním manuálu i v italským uživatelkým manuálu, kterej se mi náhodou dostal pod ruku, píšou po 12 tis.
tak jak je to správně? Já asi budu dál měnit po 6, protože výměna oleje je záležitost 10 min, zvládne to i cvičená opice a ten olej nestojí svět, tak jak?

a já bych řek, že se spíš hodí na nějaký ježdění ve 2 a po dálnici, po laborování s nastavením zadního pružení a tlumení
mi nejvíce vyhovuje na SPMAX Qulifier vpředu 2,6 atm a vzadu 2,5 atm, jezdim většinou sám a dálnicím se vyhejbám.
Z-kaři kdy měníte olej

ale v servisním manuálu i v italským uživatelkým manuálu, kterej se mi náhodou dostal pod ruku, píšou po 12 tis.
tak jak je to správně? Já asi budu dál měnit po 6, protože výměna oleje je záležitost 10 min, zvládne to i cvičená opice a ten olej nestojí svět, tak jak?
Toto je z originálního manuálu ... 1 rok nebo 12000 kilometrů olej i filtr. Já měním olej po 6000 fitr po 12000 a nebo opravdu jednou ročně podle toho co nastane dřív.PeťasZ750 píše:jj, servisní manuály jsou tam na oba ročníky Z-tek - pro nový Z-ko je to s hezčíma obrázkama![]()
Z-kaři kdy měníte olej![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
manual
Super diky kuciii
. Ten manual sem chtěl stáhnout ale zamrznul me z toho celej comp.
. Blackhead tak toe dost dobry aspon to k tobe nemam daleko sem z od Loun
. urcite dam vědět. Ještě sem chtěl vědět jaký máte zkušenosti z gumama ty moje mam už na pokraji životnosti(sou to Metzelerky) coz určitě nejsou origošky, tak abych věděl co obout. Z výroby tam sou snad Bridgestonky? Nejlépe nejaké s dobrým poměrem přilnavost-výdrž.

Z750S
- BlackHead
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: manual
Origos jsou Bridgestone, nedavno jsem je menil a dal jsem Dunlop Qualifier, kamos co je ma na novym zetku origo, je spokojenej s prilnavosti i vydrzi, tak jsem je dal taky, da se sehnat sada kolem 6000,-.Pedros píše:Super diky kuciii. Ten manual sem chtěl stáhnout ale zamrznul me z toho celej comp.
. Blackhead tak toe dost dobry aspon to k tobe nemam daleko sem z od Loun
. urcite dam vědět. Ještě sem chtěl vědět jaký máte zkušenosti z gumama ty moje mam už na pokraji životnosti(sou to Metzelerky) coz určitě nejsou origošky, tak abych věděl co obout. Z výroby tam sou snad Bridgestonky? Nejlépe nejaké s dobrým poměrem přilnavost-výdrž.
- BlackHead
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, podle servisniho manulau 12000km nebo rok, kdyz to vymenis driv tak nic nezkazisPeťasZ750 píše:jj, servisní manuály jsou tam na oba ročníky Z-tek - pro nový Z-ko je to s hezčíma obrázkama![]()
Z-kaři kdy měníte olej![]()

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: