Faro
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Faro
Tak nějak si začínám pohrávat s myšlenkou, že bych si příští rok splnil jeden ze svejch motorkářskejch snů - navštívit sraz v portugalským Faru. Tak pomaloučku začínám sondovat, jestli by se mezi váma našel někdo s podobným plánem...
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
Nemyslel jsem to nijak osobně, jen z vlastních zkušeností vím, že načnout takovéhle téma 11měsíců předem k ničemu nevede. Bude to mít 63stránek, přihlásí se půlka klubu a nakonec pojedou 2motorky
Sám bych rád jel, ale pro příští sezónu to nevidím reálně..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
ne neberu to osobně, to rozhodně ne, jsem realista a vím, že za rok se stane spousta věcí ... mě jde spíš o morální podporu plánu který se mi líbíZdrahyZX9R píše:Nemyslel jsem to nijak osobně, jen z vlastních zkušeností vím, že načnout takovéhle téma 11měsíců předem k ničemu nevede. Bude to mít 63stránek, přihlásí se půlka klubu a nakonec pojedou 2motorky![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Já tak úplně nesouhlasím, Faro není sobotní vyjížďka do Rakouska, nutně z toho bude 14ti dení hlavní dovolená na kterou je potřeba se připravit ať už termínově nebo vystrojením motorky báglama atd. Sposta lidí si plánuje dovolenou už na podzim. Takže sonda event. zájmu mi nepřijde až tak předčasná.ZdrahyZX9R píše:Nemyslel jsem to nijak osobně, jen z vlastních zkušeností vím, že načnout takovéhle téma 11měsíců předem k ničemu nevede. Bude to mít 63stránek, přihlásí se půlka klubu a nakonec pojedou 2motorky![]()
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Teda, takový ohlasy jsem ani nečekal
Zdrahy: vím, jak to myslíš, ale fakt jen sonduju, jestli by byl zájem, není to žádný závazný přihlašování
Tohle bych s Rakouskem ani moc nesrovnával - tam si přece jenom asi troufne víc lidí než do Portugalska. Jak říká Marek, tohle by byla asi trochu jiná akce, časově i finančně nesrovnatelně náročnější, takže pokud by se jelo, tak myslím, že víc jak tři nebo čtyři lidi se stejně dohromady nedají. Je to přece jenom minimálně nějakejch 7000 kilometrů a minimum je 14denní dovolená, náklady bych odhadoval tak kolem 25000, takže nějakej hromadnej zájem bych fakt nečekal.

Zdrahy: vím, jak to myslíš, ale fakt jen sonduju, jestli by byl zájem, není to žádný závazný přihlašování

Karosa ZZ-R 1100
Tak to seš velkej optimista nebo se umíš dobře uskromnit, ale já bych to odhadoval, teda tak od pasu, na mnohem více aspoň na 35 tis., teď jsem byl v Alpách na 9 dnů, rak-ital-swi a stálo mě to necelých 14 tis. a to jsem si fakt moc nevyskakoval......NRG píše:Teda, takový ohlasy jsem ani nečekal![]()
Zdrahy: vím, jak to myslíš, ale fakt jen sonduju, jestli by byl zájem, není to žádný závazný přihlašováníTohle bych s Rakouskem ani moc nesrovnával - tam si přece jenom asi troufne víc lidí než do Portugalska. Jak říká Marek, tohle by byla asi trochu jiná akce, časově i finančně nesrovnatelně náročnější, takže pokud by se jelo, tak myslím, že víc jak tři nebo čtyři lidi se stejně dohromady nedají. Je to přece jenom minimálně nějakejch 7000 kilometrů a minimum je 14denní dovolená, náklady bych odhadoval tak kolem 25000, takže nějakej hromadnej zájem bych fakt nečekal.
Každopoádně na této diskuzi či plánu již na příští rok nic zlého nevidím, určitě se tady sejde dost užitečných rad, tipů apod., které se můžou hodit a které by se asi 14 dní před odjezdem nenasbíraly.... toď můj názor

Protože to Portugalsko(ale nevím jestli zrovna sraz ve Faru) je i mým snem, ale na příští rok bych tomu tak dával 5%

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
Já jsem pro. Plánoval jsem příští rok Švédsko, ale nechám to až na přes rok a tak bych jel s tebou. Možná pojede i moje drahá polovička, která ovládá několik svět. jazyku mimo jiné španělštinu. Tak by mohla být velmi užitečná
( nejen jako závaží na moto)

Naposledy upravil(a) Chip dne pát srp 10, 2007 20:05:44, celkem upraveno 1 x.
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000