Sraz "Po stopách yettiho" - 10.-12.8. Olešnice, Or
Pokud jedeš od Prahy,tak se můžeš přidat ke mě... Jedu směr HK za čoudem a pak razíme na místo... Aspon jsme se tak předběžně domlouvaliFilip píše:Tak už to se to blíží, jede nekdo přes Prahu nebo z Prahy ke komu bych se mohl přidat?

Sraz si můžem dát na hradecký dálnici...první pumpa za sjezdem na Starý Vestec(Lysá nad Labem)..nedá se to minout,už jsme se tam sráželi s Kodakem a Elvisem když jsme jeli na Dr. svatbu

-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
No jestli se po dálnici nepojede moc rychle tak se klidne pripojim tam. stací rict v kolik a kde presne a ja tam budu.MiMo píše:Pokud jedeš od Prahy,tak se můžeš přidat ke mě... Jedu směr HK za čoudem a pak razíme na místo... Aspon jsme se tak předběžně domlouvaliFilip píše:Tak už to se to blíží, jede nekdo přes Prahu nebo z Prahy ke komu bych se mohl přidat?
Sraz si můžem dát na hradecký dálnici...první pumpa za sjezdem na Starý Vestec(Lysá nad Labem)..nedá se to minout,už jsme se tam sráželi s Kodakem a Elvisem když jsme jeli na Dr. svatbuNebo pokud se chceš vyhnout dálnici,tak si můžem dát sraz přímo ve Vestci a jet přes Sadskou,Poděbrady atd...
Lepší je bejt mrtvej než druhej.
ER6-n
Yuki 125 TR
ER6-n
Yuki 125 TR
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Číslo je v podpisu a benzínku určitě neminu. Takže určitě se spojíme. Já už se nemůžu dočkat...MiMo píše:Bylo by to tam kde jsem psal a čas ti ještě upřesním během týdne... nebo napiš PM s tel.čislem a já ti pak brnknuFilip píše: No jestli se po dálnici nepojede moc rychle tak se klidne pripojim tam. stací rict v kolik a kde presne a ja tam budu.
Lepší je bejt mrtvej než druhej.
ER6-n
Yuki 125 TR
ER6-n
Yuki 125 TR
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: kdo...
Čas je akorát a z Brna to vzít na Kuřim, Svitavy, Českou Třebovou, Ústí n. Orlicí, Rychnov n. Kněžnou a ve Svitavách bych se přidaj já a Dášenka666S999 píše:pojede s námi? Vyrazíme v pátek cca po 15:00 z domu tj.: v Brně 15:30-40...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Re: kdo...
tak vyrazte o hodku driv a ve Trebovy se stavte na kafeDoktorZRX píše:Čas je akorát a z Brna to vzít na Kuřim, Svitavy, Českou Třebovou, Ústí n. Orlicí, Rychnov n. Kněžnou a ve Svitavách bych se přidaj já a Dášenka666S999 píše:pojede s námi? Vyrazíme v pátek cca po 15:00 z domu tj.: v Brně 15:30-40...

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#