Teď mi to doslo,ty dáváš Honzíka k nám do školky.Vem mámu a spacák a jedem.KankX píše:(vim ze to sem nepatri, ale projednou me snad neukamenujete) ... no ja bych skoro rekl, ze se zname, ale necham se prekvapit, kde pracujes?JAROSLAVA CHADIMOVÁ píše:To by bylo fajn,nevím jestli bude chtít jet někdo se mnou,jak je možný že z jednoho města a neznáme se.KankX píše:... pripojuji se k Jarcetake bych rad prijel, ale mam to slozite v praci atd.
takze se nechci hlasit, kdyby mi to pak nevychazelo...
to Jarka: jeli bychom kdyztak spolu, co ty na to?
Sraz "Po stopách yettiho" - 10.-12.8. Olešnice, Or
- JAROSLAVA CHADIMOVÁ
- Babyrider
KAWASAKI ER-5
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...tak jsem se nespletlJAROSLAVA CHADIMOVÁ píše:Teď mi to doslo,ty dáváš Honzíka k nám do školky.Vem mámu a spacák a jedem.KankX píše:(vim ze to sem nepatri, ale projednou me snad neukamenujete) ... no ja bych skoro rekl, ze se zname, ale necham se prekvapit, kde pracujes?JAROSLAVA CHADIMOVÁ píše:To by bylo fajn,nevím jestli bude chtít jet někdo se mnou,jak je možný že z jednoho města a neznáme se.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Už se to...
...blíží. Už mi naskakuje vyrážka z nervozity.
A jak to tak vypadá dojedu na svojej hračce. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Už se to...
TAKY SE UZ NEMUZU DOCKAT, A SNAD BUDE I POČASÍ, DOUFÁM ŽE TO NEKDO ZAJISTÍ. 25-30STUPNU JASNO. MOC PROSÍMLech píše:...blíží. Už mi naskakuje vyrážka z nervozity.A jak to tak vypadá dojedu na svojej hračce.
Lepší je bejt mrtvej než druhej.
ER6-n
Yuki 125 TR
ER6-n
Yuki 125 TR
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aláh
a co nejsvětější SATAN - NITRO? když zkurví motor tak třeba vylepší dochvilnost na srazech...otajs píše:Jakej Aláhjediný mezi motorkáři uznávaný božstvo je SVATEJ OKTAN
![]()
tak toho vzývej

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Muzika na Yettiho! Sonduju zájem
Chtěl bych zeptat jestli by byl zájem, tak bych mohl vzít nějakou muziku (předpokládám že tam bude nějaká mašina na které půjdou přehrát .mp3jky).
Měj bych Tři sestry + Hagen Baden - celá diskografie (všechny alba co kdy vydali)
Morčata na útěku - to samý
D. Landa - chcíply dobrý víly
Fousatej hat - 2 alba + dalších pár songů
a další a další více ale spíš méně známé (a tím pádem ne tak oposlouchané) kapely - především rock a punkrock ale i něco málo disca a hip-hopu.
Na jedno DVD by se to v pohodě vešlo
tak co vy na to?
P.S. jak měla na displeji mobilu má bejvalka - JE TI ZIMA? a odpověd byla - YE TI PI*O !!!

Měj bych Tři sestry + Hagen Baden - celá diskografie (všechny alba co kdy vydali)
a další a další více ale spíš méně známé (a tím pádem ne tak oposlouchané) kapely - především rock a punkrock ale i něco málo disca a hip-hopu.
tak co vy na to?
P.S. jak měla na displeji mobilu má bejvalka - JE TI ZIMA? a odpověd byla - YE TI PI*O !!!

ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní
Z 750 S (2005) - nyní
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Muzika na Yettiho! Sonduju zájem
Mohlo by se tam zabékat, třeba na Fousatýho hatahunter píše:Chtěl bych zeptat jestli by byl zájem, tak bych mohl vzít nějakou muziku (předpokládám že tam bude nějaká mašina na které půjdou přehrát .mp3jky).
tak co vy na to?
P.S. jak měla na displeji mobilu má bejvalka - JE TI ZIMA? a odpověd byla - YE TI PI*O !!!![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160