Mám dojem,že se mi hřeje KAWA ZXR 750 ´94

Odpovědět
lachipsop

Mám dojem,že se mi hřeje KAWA ZXR 750 ´94

Příspěvek od lachipsop » úte črc 24, 2007 19:10:49

Čau. Prosim vás poraď te. Mám dojem, že se mi to přehřívá. Teploměr ma rafičku tak ve třičtvrtě pole a Kawa začne vybublávat do expansky. Když jedu normál mimo město, tak se stačí chladit, ale jak to chvilinku stojí cca 1 min. tak začne bublat. Neuchladí se to ani větrákem a to asi není normální. Větrák se spouští až s vybubláváním. Kontroloval jsem termostat a otevítá vpořádku. Žebra chladiče jsem vyčistil a vyměnil i kapalinu. Potřeboval bych poradit někoho kdo s tím má zkušenost a koukl by nato, nebo jestli to není přímo vaření a třeba jen něco co ty ZXR dělají... Trochu se toho bojím. Prosím jen nějaké rozumné přízpěvky. Dík moc. Už jsem se dozvěděl, že by to mohlo být prasklím těsněním pod hlavou. Jestli máte i jiné diagnózy, tak budu rád za každou.
Ještě bych se chtěl optat jestli máte někdo ZXR 750 ´94, jak vám tam sedí airbox? Mě to tam moc nesedí, je to už dost ojeté a to by mohla být také příčina nějakého přehřívání, poněvadž by to mohlo udělat chudší směs...
Naposledy upravil(a) lachipsop dne úte črc 24, 2007 20:04:59, celkem upraveno 1 x.

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 24, 2007 19:22:21

to jsem ti psal já (na motorkářích mám jiný nick). Kdyžtak sleduj ještě http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=2638 , tady s tím otravuju zase já.
ZX-12R naked

lachipsop

Příspěvek od lachipsop » úte črc 24, 2007 19:28:51

hele dík moc za radu. Jsi první kdo mi něco řekl. Jinak to bylo samé "nevim", " to je zvláštní" a tak. Fakt dík.;)

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 24, 2007 19:43:06

bohužel není zač, na toto bych fakt odborník být nechtěl. Ale fakt, je že mi to hodně připomíná moje problémy. Jsem tady dost ukecaný (snad tím neotravuju), takže až se dozvím něco víc, tak dám určitě vědět. Ale fakt na to bacha, tam kde mě opravoval chaldič, mi musel jednu lamelu celou sebrat (z toho chladiče) protože byla hodně vydutý. Říkal, že tam musel být tlak o dost větší než 1,5 (asi atmosféry) protože když to na tomto tlaku zkoušel, tak to chladič nijak moc nenadouvalo. Přitom už prý u 0m9 se spouští ventil na expanzku. Takže bacha, ať nemusíš nechávat spravovat chladič (i když mco velké položka to není cca. 200 Kč). Taky mechanik mi po telefonu řekl, že přehřátím může odejít časem i termostat, což bude asi dražší.
ZX-12R naked

Odpovědět