ZZR 250-motor mlátí
ZZR 250-motor mlátí
Mám problém se svojí Kawasaki ZZR 250, rok výroby 1993 a chtěl bych požádat o radu. Motor z ničeho nic během jízdy ztrácel výkon, až v něm po pár stech metrech začalo mlátit, přičemž jsem motorku ihned odstavil. Nejspíš však pozdě. Druhý den jsem ještě zkontroloval olej a bez problémů jsem ji na okamžik natočil. Rány byly ale stále velice silné. Můžete mi někdo ze zkušeností nezávazně říct, co se asi stalo a kdo by mi motor dokázal opravit? Ještě bych velice ocenil radu, s kterými dalšími typy motorek je ten můj motor kompatibilní? Těchhle ZZR 250 je dost málo k vidění a v běžných servisech mi nikdo nedokáže poradit. Stejně jsem dopadl, když jsem se pokoušel sehnat starší motor. Předem moc díky. 

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
je to stejný motor jako v kawě el 250,měli jsme ji doma a věděl bych i o šikovném opraváři,měl v opravě i ten náš a super
mohl by sis dát do profilu bydliště,bylo by to jednodušší 
jo a sehnat starší motor je problém,taky jsme to zkoušeli ale bez úspěchu,ono těchhle motorek u nás moc nejezdí

jo a sehnat starší motor je problém,taky jsme to zkoušeli ale bez úspěchu,ono těchhle motorek u nás moc nejezdí
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Myslíš tedy, že je lepší oprava, než shánět jiný motor? Oni tedy stejně nejsou moc k mání a navíc nikdy nevíš, jestli zrovna tak ten "nový" za chvíli nepadne. Jen na Německých stránkách jsem něco málo viděl. Svůj profil jsem si provizorně trochu poupravil. Nevím na kolik by se vyšplhala oprava, ale nejspíš bych do toho šel.