Ventily-čekat až začnou cvakat?
Ventily-čekat až začnou cvakat?
Zdravím koupil jsem ZZRko a chystal jsem se nechat udělat takovou tu běžnou udrzbu, ale po tragicky zkusenosti se servisem v Olešný u Pelhřimova, vaham jestli mam nekde nechat preventivne serizovat ventily... nemam informaci kdy byli naposledy serizovany, necvakaji a motorka jezdi na vybornou, ale ptam se jesli radsi na serizeni hned nebo jestli by mohlo dojit k nejakym neprijemnostem, kdybych cekal az se zacnou ozivat. Díky za rady. A jinak uvitam tipy na kwalitní kawí servis. Vysočina, Pardubicko, okolí Hradce Králové...
myslim ze Coud by ti doporucil Havrdu z Hradce. urcite nebude na skodu nechat seridit ventily pokud nevis kdy to delal predchozi majitel. kdyz jsem loni kupoval masinu tak hned sla na servis- olej, ventily, karbce. proste pokud to neudelas sam tak nikdy nevis 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Byl jsem mesic dopredu obednanej na karbce, olej, ventily. Prijel jsem tam v 8h. Koukal tam na me jestli toho nechci nejak moc a jako ze to nestihnou udelat a tak..., v 10h jsem si vzpomel, ze kdyz uz to maj rozhozeny, tak at tam daj novy svicky, bylo mi receno, ze uz na tom maj nadrz, a ze ventily mi teda neudelaj protoze nemaj nejaky tesneni (autorizovany dealer Kawasaki, btw. obednan mesic dopredu), v 13,00 jsem se sel zeptat jak jsou na tom, kdyz uz od 10 na tom maj nadrz..jojo jeste chvilku, ve 4h mi predal motorku (btw. 8h vymena oleje, serizeni karburatoru), radne otraven sedam na motorku a kdyz je to ohraty zkusim za ni vzit a ono hovno, ve vysokej otackach se to dusi a nejede...vracim se 20km zpet...motorka mizi za rohem...po dalsi 1,5h mi ji znovu predava se slovy "nic tomu nebylo."
Mohl bys mi poslat nejaky kontakt?Tilda píše:myslim ze Coud by ti doporucil Havrdu z Hradce. urcite nebude na skodu nechat seridit ventily pokud nevis kdy to delal predchozi majitel. kdyz jsem loni kupoval masinu tak hned sla na servis- olej, ventily, karbce. proste pokud to neudelas sam tak nikdy nevis