rady a na co si dat pozor KLR
rady a na co si dat pozor KLR
takze v sobotu sem jel na sraz ale bohužel ze srazu na laně za autem 15km domu takovej strach sem snad ještě neměl.Normalně sme jeli na oběd dojeli sme a všichni nadavali
ze prej když přidam plin ze to dost dimy a smrdi po zastaveni us to nechtělo ani chytnout svička očouzena ten olej taky docela hodně dolivam tak asi budu muset překroužkovat zabrousit ventily a gufera na ventilech tak prosim o pomoc popřipadě jestli nekoho okolo Noveho Jičina neznate někoho solidniho co by to dokazal spravit a nebo jak a kda se daj sehnat kroužky hlavně na pist a ty gurerka no a když tak nejakou radu na co si dat pozor doufam že tuhle sezonu se aspon na konci svezu

- dworakmirek
- Easy rider
no tak tvoje sterost bude celkem malá, máš chycené kroužky takže tě čeká vybrus ten můžeš klidne poslat www.oulehla.cz a tem ti udělá vybrus, proste on si sežene píst atd, a dostaneš z5 hlavu s pístem po vybrusu a potom ti zbejvá sehnat tesnění pod hlavu a to bys měl sehnat bud v kawe a nebo na nějakym echopu , nekde sem ho videl, a taky se nezapomen kouknou do motoru na sponovák řetězu vyvažováku jestli je celej a napnutej řetez, rád praská ten šponovák a potom tam dělá ten řetízek paseku
KLR 650 ,,98" no problem
jinak dost blbě to startovalo uš dřiv jak se mi to tet stalo tak sem normalně dojel zaspojčil začal podřazovat a najednou mi to zdechl skoušel sem tomu pomoct plinem ale ani se nesnažila bylo mi řečeno vyměn kroužky gufera na ventilech a zabruš je taky bude potřeba přetěsnit motor prosakuje mi to pod řadičkou i pod brzdou takže když jim tam pošlu komplet hlavu s ventilama se všim řikaš že to zkouknou a vyměni a udělaj co je potřeba ? odhadovanou cenu neviš? jestli to bude na vybrus atd trochu se chci poptat než to někam svěřim diky za tip
Vezmi manual a čti.Až dočteš(v případě KLR doprohlížíš obrázky),tak rozdělej celej motor,a aplikuj to co jsi vykoukal z obrázků.A nebo ten motor dej někomu udělat.A nebo řekni někomu známému,který tyhle věci umí,ať nad tebou drží ochranou ruku...
Pokud je klika s převodovkou v pořádku,tak nemusíš rozdělat celý motor,jen sundej všechny dekle...
Pokud je klika s převodovkou v pořádku,tak nemusíš rozdělat celý motor,jen sundej všechny dekle...
Jeden stačí....na všechno....
[quotehttp://www.psytronix.org/xo/modules/mydownload ... 34&lid=167
Tady je manual
Tady je manual
Jeden stačí....na všechno....