Jooo,jo, vem ségru s sebourudormi píše:klidně ji to můžeš někdy vysvětlit. pořád se cpeTilda píše:a proc ma segra fazera? bys ji mel vysvetlit ze ER6 nebo Z750 by pro ni byla mnohem lepsirudormi píše:georg + tilda: to je motorka mojí ségry. ty plasty, zrcátka a páčky si na tom "tuní" samana náš srazík s tím, že bude parkovat na druhé straně a zakryje to plachtou...
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
No tak Rudormiho se musím zastat:-) fakt jel na vyjížďku na své kawičce:-) byla jsem osobně svědek. Ikdyž ta červená mu taky ladila:-) Ale hold nebyla to kawa! V tu neděli taky na Bílovec nemůžu, jestli to vyjde, tak pojedu fandit HOnzovi do Brna:-) Tak musíme vymyslet jiný termín a vyrazit! Bohužel teď na celý týden hlásí nic moc počasí:-(
lucka: dík
ty si ty fotky v profilu měníš teda dost často ...
je třeba ukázat novou kombošku, že?
a co to brno 16.7.? jsem nad tím tak uvažoval... když vyjedem po závodech, vyhlášení atd. tak to bude nejdříve v 19 hod. to bychom do ovy přijeli asi okolo 22
. a nebo vyjet hned když skončí závod (bez vyhlášení), to bude cca v 18, to bychom mohli být doma kolem 21. to už je lepší, nerad jezdím po tmě (nebo za šera). třetí možnost je přespat a vyjet až v úterý ráno... a co odjezd? máme kde přespat už v neděli nebo pojedeme v pondělí ráno??
ty si ty fotky v profilu měníš teda dost často ...
a co to brno 16.7.? jsem nad tím tak uvažoval... když vyjedem po závodech, vyhlášení atd. tak to bude nejdříve v 19 hod. to bychom do ovy přijeli asi okolo 22
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
v neděli má být moc hezky a v pondělí taky!! ty se chceš péct v plechovce?? nebo ti to honza zatrhLucka 500 píše:No fotku jsem musela trochu aktualizovat:-) nejenom kvůli komboškyS tím Brnem - jedu už v neděli:-( ale né na motorce.
my pojedem asi až v pondělí, v neděli budem slavit tátovi narozeniny. tak se uvidíme tam
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
rudormi, jamesi a spol! co děláte v sobotu??? Jedna kamarádka co spolu jezdíme všichni celá banda na er-pětkách slaví u Šumperka (přesně 12km z ostravy) svoje státnice! bude tam plno er-pětkařů atd a jelikož nemůžu jet na noc tak se tam chci otočit! přes skřítek a za ním je to 20km! nechtěli by jste jet? sama bych asi nejela!
moto Kawasaki Er-5
Ahoj MIci, né na dámskou jízdu nejedu, Honza mi o tom sice říkal, ale raději pojedu do toho Šumperku za kawákama!! Aspoň na otočku!! James jede na 100% aspoň mi to teda slíbil
Tak doufám, že nás pojede více! Mišáku určitě přijeď, jedu tam sice za lidma z klubu er-pěteček, ale kawa je kawa a hlavně to pojímám jako výlet!!! Ráda poznám nové lidičky! Vyjíždíme kolem 9:30 hod z Ostravy, tak nevím, kdy tam pomalým tempem budeme! Nechceš přijet na proti na Skřítek?
moto Kawasaki Er-5