KLR ventily blbě startuje
KLR ventily blbě startuje
Zdravim mam KLR600 bez starteru a skoro nejde nastartovat. Kdyz na ni tak 10min hopsam tak se mi to povede, dela to i po delsi jizde. Elektrika by mela byt gut. Karbec cistej. jediny problem jsou obrovske vule u sacich ventilu. Momentalne cekam nez prijdou nove podlozky a tak pro klid v dusi bych chtel vedet jestli to muze byt tim. Ty vule jsou opravdu velké
jinak rozvody komplet novy, a kazdopadne se mi zda ze tam prave nejde benzin ,ponevadz kdyz vyndam svicku tak je skoro sucha, mozna sroubek na smes ale myslim ze je to spravne

prosimte rekni mi jak si zmeril vule to jako mezi hrnickem a vackou? nejsem si jistej tak se zeptam taky hovno vim a umim ta moje klr ma starter a ta mrška ne a ne chitnout jeste mi prosim napis kolyk otacek tak na karbošu na seřizeni smesi teda pokud to nema kazda motorka jinak prece jenom kazda je jinak zajeta a podobne us sem nejezdil ani nepamatuju a kdyz jo tak mam strach ze nekde zdeche a ja budu zas muset tlacit je to fuška dik za odpoved
Kolik je obrovská vůle?
Já ventily nikdy neřešil,a startovalo mi to furt.Měl sem dokonce poskládaný motor z ND,podložky sem tam nacpal jaký zrovna byly,a starty bez problémů...
Pro všechny:Na těchto stránkách je odkaz ke stažení manuálu na KLR.Je sice v němčině,ale základní věci,jako je nastavení karburátoru tam vyčte každej...
Osobně bych to spíš viděl v elektrice,nebo např. nefunkčním sytiči.Jediný případ,kdy má KLR nechtěla chytit,byla delší odstávka...
Občas to dělá i svíčka-doporučená NGK se velmi ráda uchcává...Každej stroj má ten startovací obřad trochu jiný...
A tím,že je svíčka suchá se nenech mýlit...
PS:At žíje starter
Já ventily nikdy neřešil,a startovalo mi to furt.Měl sem dokonce poskládaný motor z ND,podložky sem tam nacpal jaký zrovna byly,a starty bez problémů...
Pro všechny:Na těchto stránkách je odkaz ke stažení manuálu na KLR.Je sice v němčině,ale základní věci,jako je nastavení karburátoru tam vyčte každej...
Osobně bych to spíš viděl v elektrice,nebo např. nefunkčním sytiči.Jediný případ,kdy má KLR nechtěla chytit,byla delší odstávka...
Občas to dělá i svíčka-doporučená NGK se velmi ráda uchcává...Každej stroj má ten startovací obřad trochu jiný...
A tím,že je svíčka suchá se nenech mýlit...
PS:At žíje starter

Jeden stačí....na všechno....