To S-ko je luxusní
ZRX...
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jo a kucí neslyšeli jste o přestavbě ZRX motoru za použití vačky ze ZZRka?
Kámoš by mi měl poslat nějaké stránky kde je to popsáno,prý to s motorem udělá divy!
Mno tak co vy na to???
Kámoš by mi měl poslat nějaké stránky kde je to popsáno,prý to s motorem udělá divy!
Mno tak co vy na to???
Naposledy upravil(a) Czert ZRX dne pon črc 02, 2007 22:59:30, celkem upraveno 1 x.
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
naštěstí už jsem měl tu čest zkusit. Nene, pěkně bez ostruh. Většinou do 5t ot/m. Dobře vím, že do té doby je to vlk v rouše beránčím a že po těch 5 to roucho odhazuje.DoktorZRX píše:Neboj, i v originále je rex kousekMMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider

jsem schopen ti za dobrou cenu sehnat Gianelli laďák, kamoš na ZRX 1200 má a je to fakt peckaPavel Kys píše:Zatím se nepouštím do větších akcí. Ale s výfukem bych něco dělat měl!MMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
pánové uznávám, že origoš nemá při nízkých otázkách nic moc zvuk (spíš žádný), ale kolik to podle vás hodí koní? U Kuby neřeknu, tam je to celá přestavba, ale přece jen otevřený výfuk nepřidá kromě problmu ne hranicích nic moc výkon. Stojí to za ty prachy?
naočkovaný tím co sem hází Doktor jsem se v duchu zařekl, že tam bych tam hodil maximálně Yoshimuru, případně bych se snížil na nějakého Akrapoviče
. Ale to už je fakt jen vymýšlení v říši snů. Přece výrobce musel vědět co a proč tam cpe? Přece jakákoliv dutá trubka nemůže automaticky zvyšovat výkon každé motorky?
Prý zrovna naháče mají od výroby ochuzený výkon /podle mě spíš jen posunutý jinam/ ale fakt ot zvedne jen otevřený výfuk?
naočkovaný tím co sem hází Doktor jsem se v duchu zařekl, že tam bych tam hodil maximálně Yoshimuru, případně bych se snížil na nějakého Akrapoviče
Prý zrovna naháče mají od výroby ochuzený výkon /podle mě spíš jen posunutý jinam/ ale fakt ot zvedne jen otevřený výfuk?
ZX-12R naked
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak se Doktore poděl! Kde máš ty svody vyčíhnutý???DoktorZRX píše:Docela mě to začíná zajímat, ale prvně půjdou svody, vačky počkajCzert ZRX píše:Jo a kucí neslyšeli jste o přestavbě ZRX motoru za použití vačky ze ZZRka?
Kámík by mi měl poslat nějaké stránky kde je to popsáno,prý to s motorem udělá divy!
Mno tak co vy na to???
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Domluv s kamošem vyjížďku, ať si to můžu poslechnout. Původně jsem chtěl Kerker, ale nevím, kde ho koupit.Kuba ZRX píše:jsem schopen ti za dobrou cenu sehnat Gianelli laďák, kamoš na ZRXPavel Kys píše:Zatím se nepouštím do větších akcí. Ale s výfukem bych něco dělat měl!MMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
1200 má a je to fakt pecka
ZRX 1200 R
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
koukám že ...
..toto téma je už 20 000x zhlédnuto.
Zřejmě zajímavé,nevyčerpatelné a věčné téma nad nesmrtelností Rexe. 
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078