CKC dovolená - že bychom načali třetí skupinu???
Díky, předpokládám že se to jede v pondělí. Já tam asi dorazím až v úterý na odjezd. Sraz na autodromu mi vyhovuje, tam v pohodě trefím. Tak zbývá domluvit čas, protože já musím vyrazit z domova asi se 4 až 5 hodinovým předstihem. 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
nechci to do toho moc kecat, když nejedu... ale pochopil jsem to tak, že po závodech v pondělí bude přesun do pasohlávek a v úterý ráno se vyrazí na dovolenou.
já bych přijel v pondělí fandit, pak se přesunul s váma do pasohlávek, kde bych taky přenocoval a v úterý se rozloučil a mazal domů.
zdrahy - jestli zajišťujete ubytko, počítejte se mnou. dík.
já bych přijel v pondělí fandit, pak se přesunul s váma do pasohlávek, kde bych taky přenocoval a v úterý se rozloučil a mazal domů.
zdrahy - jestli zajišťujete ubytko, počítejte se mnou. dík.
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
a jak to provedem - předání? budeš mít cestu na sever? nebo to mám poslat poštou?DoktorZRX píše:Tak možná bych si je přeci půjčilrudormi píše:
to je vpohodě. jaký strach? ale jestli do té doby pořídíš svoje, tak to jo. já myslel, kdybys nesehnal. však se ozvi, kdybys je potřeboval. klíďo půjčím
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
Podle včerejšího rozhovoru s VW to vypadá tak, že se pokusíme sehnat nějaké ubytování hnedle u Brna, protože když se vypakujeme ze závodiště kolem 8mé večer tak to bude veliký úspěch a do Pasohlávek to ještě kousek je. Navíc budeme po závodě patřičně utahaní a tak.
Odjezd bude v úterý brzy ráno - řekněme mezi 7mou - 8mou
takže kdo si chce přispat má smůlu a kdo se chce přidat až v úterý bude muset vstávat ještě o chvilku dřív..
Snad budou brzy další informace..
Odjezd bude v úterý brzy ráno - řekněme mezi 7mou - 8mou

Snad budou brzy další informace..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Určitá možnost tady je, ale přeci jenom je nás docela hodně a nepovezeme s sebou stany a spacáky.. nejsem si jistý že máme po známých tolik volných postelí
i když ty postele by stačili většinou jedna pro dva cestovatele - většina nás jede s batůžkem..
Vidím to reálněji na nějaký penzion, chatky nebo tak něco

Vidím to reálněji na nějaký penzion, chatky nebo tak něco

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider
...jak to provedemrudormi píše:
a jak to provedem - předání? budeš mít cestu na sever? nebo to mám poslat poštou?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
placení ubytování
Vítku, chci se zeptat ubytovaní se bude platit v eurech? Myslím si dobře, že asi jo. Dejte pak vědět jak to bude s ubytkem na pondělí jestli jste vymysleli nějakej penzion nebo co si. dík moc, Nevím dsice jak to bude¨, ale radši bych v uterý vyjížděl třeba v 7 z Brna než v 5 z č.t. 

- DoktorZRX
- Ghostrider
...to u mě znamená v 5.00 z Vel. Meziříčí, 4.30 ze Žďáru a vstávat tak před 4.00ZdrahyZX9R píše: Odjezd bude v úterý brzy ráno - řekněme mezi 7mou - 8moutakže kdo si chce přispat má smůlu a kdo se chce přidat až v úterý bude muset vstávat ještě o chvilku dřív...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Měním svoje plány. Rád bych využil ubytování někde u autodromu z pondělka na úterý. Přece jen je to z Chomutova celkem daleko a hned pokračovat na Sell am see v jednom kuse se mi moc nechce.
V pondělí dorazím na Masarykův okruh asi tak kolem 16 hodiny. Takže bych mohl ještě fandit na závodech. 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
Zubr píše:Měním svoje plány. Rád bych využil ubytování někde u autodromu z pondělka na úterý. Přece jen je to z Chomutova celkem daleko a hned pokračovat na Sell am see v jednom kuse se mi moc nechce.V pondělí dorazím na Masarykův okruh asi tak kolem 16 hodiny. Takže bych mohl ještě fandit na závodech.
Fanoušky vítáme, čím víc tím líp

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317