jakou řetězovou sadu
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
sel bych do DID, dobra kvalita, davaji je v prvovyrobe a ani muj servizak si na ne nestezuje... jinak Regina nebrat, alespon ty zakladni modely NIC nevydrzi, overeno praxi. No a ty CZ jsou pry dobry, ale spis na slabsi stroje jinak jsem cetl take spousty horrorovych scen
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
mě už volali taky dvakrátMiMo píše:Kupoval jsem D.I.D tež na motoretezy.cz a můžu jen doporučit... dokonce mi maník dvakrát volal...prvně se ptal jak jsem na ně narazil atd..takovej průzkum a podruhé se omlouval, že to nestačí ten den už poslat,ale až druhý den ráno... Fakt super přístup Došlo to do dvou dnu a ještě s 10% slevou
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dak-Ninja píše:Používal sem celou sadu D.I.D. ne zlatou sice, ale držela fets. Drželo by to i teď a to to najelo něco kolem 10 000.
Já koupil motorku s 6900km s origo sadou a teď mám 15000, z 99% ve dvou a dneska jsem napínal o půl zoubku.
Ještě asi myslím 4 schází....
Kdy vlastně nejlíp měnit? Podle čeho se řídit??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Nejlepší je sledovat vůli řetezu k rozetě.... Když budeš mít velkou vůli, je čas vyměnit....milda píše:Dak-Ninja píše:Používal sem celou sadu D.I.D. ne zlatou sice, ale držela fets. Drželo by to i teď a to to najelo něco kolem 10 000.
Já koupil motorku s 6900km s origo sadou a teď mám 15000, z 99% ve dvou a dneska jsem napínal o půl zoubku.
Uděláš to tak, že odtáhneš řetez od rozety....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jenom bych ještě doplnil, že ta vůle na rozetě musí být při správně napnutým řetězu. Jinak obecně se řetěz mění, pokud už nejde správně napnout, tj. v jednom místě je volnej jak kšanda a v druhým našponovanej nadoraz.Honza-Zed píše:Nejlepší je sledovat vůli řetezu k rozetě.... Když budeš mít velkou vůli, je čas vyměnit....milda píše:Dak-Ninja píše:Používal sem celou sadu D.I.D. ne zlatou sice, ale držela fets. Drželo by to i teď a to to najelo něco kolem 10 000.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Na ZRX se opotřebení řetězu dá změřit. Max. povolená délka dvaceti čepů řetězu je 323 mm. Měří se to na horní straně řetězu, dole se dá závaží 10 Kg, zadní kolo na zvedáku.NRG píše:Jenom bych ještě doplnil, že ta vůle na rozetě musí být při správně napnutým řetězu. Jinak obecně se řetěz mění, pokud už nejde správně napnout, tj. v jednom místě je volnej jak kšanda a v druhým našponovanej nadoraz.Honza-Zed píše:Nejlepší je sledovat vůli řetezu k rozetě.... Když budeš mít velkou vůli, je čas vyměnit....milda píše:
ZRX 1200 R
tak mám:
řetěz D.I.D. ZVM2 - 110 článků (zlatá)
řetězové kolo JT Sprockets - 17 zubů
rozeta JT Sprockets - 42 zubů
z www.motoretezy.cz za 4132,- po slevě díky CKC.
27.6. v 15:41 objednáno, 2.7. k vyzvednutí na poště takže spokojenost!
řetěz D.I.D. ZVM2 - 110 článků (zlatá)
řetězové kolo JT Sprockets - 17 zubů
rozeta JT Sprockets - 42 zubů
z www.motoretezy.cz za 4132,- po slevě díky CKC.
27.6. v 15:41 objednáno, 2.7. k vyzvednutí na poště takže spokojenost!
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Re: jakou řetězovou sadu
..hlavne ne "VAZ"..vydrz 6000 km po reklamaci opet 6000km na zzr 600..doporucuji napr" RK"rudormi píše:jakou doporučujete řetězovou sadu? kde na netu ji objednat/neobjednat - s kým máte dobré/špatné zkušenosti?
nejlépe i zkušenosti se ZRX.
díky