CKC dovolená - že bychom načali třetí skupinu???
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Doktore!
Taky můžu půjčit tank vak Hein Gericke (2díl s návlek nepromok + krovku) dali bychom Vám to v sobotu a pavouka na sedlo za Dášu...DoktorZRX píše:No, víš jak, já ty brašny jednou koupit musím. Měl bych celou cestu strach, aby se jim nic nestalo když jsou pujčenýrudormi píše:doktore, máš se do čeho sbalit? jak jsem viděl dášu s báglem o víkendu![]()
můžu ti půjčit ty brašny

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
to je vpohodě. jaký strach? ale jestli do té doby pořídíš svoje, tak to jo. já myslel, kdybys nesehnal. však se ozvi, kdybys je potřeboval. klíďo půjčímDoktorZRX píše:No, víš jak, já ty brašny jednou koupit musím. Měl bych celou cestu strach, aby se jim nic nestalo když jsou pujčenýrudormi píše:doktore, máš se do čeho sbalit? jak jsem viděl dášu s báglem o víkendu![]()
můžu ti půjčit ty brašny

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Vítku, prosím tě, dovolená se kvapem blíží, a je potřeba doladit pár detajlů. Například v kolik a kde bude v Brně sraz, poněvadž jedu až z Chomutova, tak abych přijel včas, a měl čas v Brně ještě bloudit, páč to tam vůbec neznám. Ocenil bych nějakou mapu s vyznačeným místem pokud možno s ne příliš složitou trasou.
A tyto infornace by chtělo umístit do prvního příspěvku. Díky

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
- DoktorZRX
- Ghostrider
A nejedou se závody v pondělíZdrahyZX9R píše:Nejsem sice Víťa, ale na tohle znám odpověď - na dovolenou se bude vyjíždět po ukončení závodu CEC na Brněnském automotodromu. Veliká část účastníků dovolené ten závod jede a ostatní by tam neměli chybět na tribunách a fandit

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
No je pravda že by jsme se asi měli domluvit, kde se v tom případě slezeme. Osobně bych navrhoval Pasohlávky - pokusil bych se přesunout po závodech večer směrem k hranicím, ať to nemáme tak daleko. Otázka je, jestli tam ještě seženeme chatu a kdo všechno tedy pojede v pondělí na závody a kdo se přidá až v úterý rovnou na odjezd 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Zdrahy, přesnější informace by jsi neměl? Třeba kdy ty závody začínají a končí, a taky v kolik by mohl být teoreticky odjezd? Též by mě zajímalo jestli mě pustí na parkoviště k boxům i s motorkou, protože bych jí plně naloženou nerad nechal někde stát bez dozoru. 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
Takže tady je časový plán závodu
http://www.cec.cz/zavody/iii-zavod-brno/casovy-plan
o ostatním se budeme muset domluvit
http://www.cec.cz/zavody/iii-zavod-brno/casovy-plan
o ostatním se budeme muset domluvit

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
tam te pusti, ja byl na minulych zavodech. sice u vjezdu stali 3 obrovsky gorily a hrozne dulezite se vyptavali proc tam jedu, za kym tam jedu a co tam budu delat. ale nakonec mi rekli ze to je stejne volne pristupny a pustili me dovnitr a masinu jsem mel hned pred boxem zavodnikuZubr píše:Též by mě zajímalo jestli mě pustí na parkoviště k boxům i s motorkou, protože bych jí plně naloženou nerad nechal někde stát bez dozoru.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#