to sou ale blby foryfanuš píše:u kasselu?valím tam.díky za info vw
ZRX...
sory vw, ale musel sem driv reagovat na fanusuv nejapny zert
dekuju za tvou odpoved, pred tema pruzinama je jeste jedno slovicko a muj prekladatel v seznamu.cz si s tim opet nevi rady
Bj. 2004 ,Wilbers Gabelfedern,Miniblinker,Inspektion bei 12000 km,gepflegter Zustand,Standort bei Kassel
takze Wilbers, tak nevim asi to bude znamenat tvrdsi, co taky jinyho, nebo esli to je nazev nejake firmy
kazdopadne nevim proc do inzeratu daval fotku masiny z kazde strany a pak tyto dve detailni, jak cumim tak cumim, nic spatnyho na nich nevidim
dekuju za tvou odpoved, pred tema pruzinama je jeste jedno slovicko a muj prekladatel v seznamu.cz si s tim opet nevi rady
Bj. 2004 ,Wilbers Gabelfedern,Miniblinker,Inspektion bei 12000 km,gepflegter Zustand,Standort bei Kassel
takze Wilbers, tak nevim asi to bude znamenat tvrdsi, co taky jinyho, nebo esli to je nazev nejake firmy
kazdopadne nevim proc do inzeratu daval fotku masiny z kazde strany a pak tyto dve detailni, jak cumim tak cumim, nic spatnyho na nich nevidim
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Wilbers je německá firma která se specializuje na podvozky... Mmch tuším v superbikách je používají. u nás je prodává kdo? Inu Halbich
Je to špičková značka.
Pružiny ve vidlích se často do těch těžkých naháčů dávají progresivní - zůstane ti měkkost při kochání a při ostré jízdě "ztvrdnou"
Fanuša nech... a kdybys ho chtěl najít tak tam co měli Sandálovi vloni jetel tak doprava a dojdeš k nim do dědiny
Pružiny ve vidlích se často do těch těžkých naháčů dávají progresivní - zůstane ti měkkost při kochání a při ostré jízdě "ztvrdnou"
Fanuša nech... a kdybys ho chtěl najít tak tam co měli Sandálovi vloni jetel tak doprava a dojdeš k nim do dědiny
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Podle toho popisu cesty to vypadá fakt na střední čechy. U nás na moravě Sandálovi nebydlí.volkswagen píše:Wilbers je německá firma která se specializuje na podvozky... Mmch tuším v superbikách je používají. u nás je prodává kdo? Inu HalbichJe to špičková značka.
ZRX 1200 R
-
joef
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
nazdar...jenom mám zase technickou...jak řešíte sundání předního kola? máte zvedáky nebo je na to jinej fígl? a co ty velký imbusy to je taky sranda sehnat.....a na závěr dotaz,kde přezouváte v Brně a za kolik..
jsem hroznej vždycky se tady zjevím jenom když něco potřebuju....holt není čas...
jsem hroznej vždycky se tady zjevím jenom když něco potřebuju....holt není čas...
ZRX 1200R
- DoktorZRX
- Ghostrider

Na přední kolo jedině se stojanem, jinak to je vo hubu, že motorka spadne a já to radši řeším v servise, pro jistotujoef píše:nazdar...jenom mám zase technickou...jak řešíte sundání předního kola? máte zvedáky nebo je na to jinej fígl? a co ty velký imbusy to je taky sranda sehnat.....a na závěr dotaz,kde přezouváte v Brně a za kolik..
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Kuba
- Ghostrider

joef píše:nazdar...jenom mám zase technickou...jak řešíte sundání předního kola? máte zvedáky nebo je na to jinej fígl? a co ty velký imbusy to je taky sranda sehnat.....a na závěr dotaz,kde přezouváte v Brně a za kolik..
teďka přezouvají i v auto horák na Hradecké, nevím za kolik, ale prej je cena v pohodě
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R