Hamletovygumy.cz
Nákup
u Hamleta probíhal asi takto-14dní před Skalkou jsem objednal, přišlo potvrzení objednávky, dodá prý do dvou dnů-jásot. Týden nic, lehká nervozita, pak guma došla, ale místo Continentalky Bridgestonka na čopra. Telefonická reklamace-dozvěděl jsem se, že to zkokotila pošta a poslali mi cizí gumu. Náprava prý během 3 dnů, trval na poslání zpět na dobírku(poplatek cca 80 Kč z mé strany) DVA!! dny před odjezdem, tzn 12 dnů po objednání, mi přišla Continentalka jakou jsem chtěl, ovšem v průměru 17" a já měl bohužel objednánu 16"
Reklamace formou velikýho řevu, prý opět vada pošty. Při vidině neúčasti na srazu jsem začal zuřit, neboť ten vůl prostě moji gumu NEMĚL a zřejmě objednal špatnou... Opět zaslání zpět na dobírku (další stovka v řiti) a guma žádná. Po velikým vyhrožování, že ho tam za jeho vzorné služby pojedu osobně seřezat, mi alespoň uznal, že mu druhou dobírku pošlu o 200 Kč dražší, aby se mi vrátilo alespoň vynaložené poštovné... a kde jsou nervy a lítání na poštu... Obrázek si udělejte sami.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zase...
...já s ním mám dobrou zkušenost.V sobotu jsem mu poslal mejl,on mi odpověděl že to v pondělí pošle na dobírku a ve středu už jsem měl pneu METZELER doma.Takže spokojenost s rychlostí odezvy a odesláním pneu.(Mezitím sešlo z koupě zx 9-r) Pak jsem ju měl pár tejdnů doma a koupil ju ode mě Pavel Kys.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Zajedu po Praze a okolí, když bude čas....marek bělík píše:Ok.jak to bude akutní hned ti napíšu,zajedeš kamkoli ?![]()
![]()
Gumy jsem kupoval na www.megamoto.cz , ceny dobré a jednání na úrovni....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to ze srandy ale dík za ochotu,kdoví,třeba to někdy využiji.Honza-Zed píše:Zajedu po Praze a okolí, když bude čas....marek bělík píše:Ok.jak to bude akutní hned ti napíšu,zajedeš kamkoli ?![]()
![]()

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Je mi to jasný.... Ale nikdy neříkej nikdy....marek bělík píše:Myslel jsem to ze srandy ale dík za ochotu,kdoví,třeba to někdy využiji.Honza-Zed píše:Zajedu po Praze a okolí, když bude čas....marek bělík píše:Ok.jak to bude akutní hned ti napíšu,zajedeš kamkoli ?![]()
![]()

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ja si nemuzu stezovat, jak sem objednal, tak mi to prislo a fakt za nejlevnejsi cenu co sem nasel...
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz