Minizrazik Dedinky, Slovensky Raj, 24.-26. 8. 2007
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No to je na mrtvici
,2 roky zpátky jsem měl to samé,motka po opravě a jeden "zahraniční dělník" mi ji autem poslal na obrubník a odjel na oběd.Pak se velice divil že jsem zavolal policajty.Podle něj oprava za pár set
,podle likvidátora totálka
.Pojišťovna za tři
měsíce a po spoustě urgencí poslala 35 000 ale to už jsem dávno zase jezdil. 
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- Kuba
- Ghostrider

Re: *
zrmdiGina píše:Ja už asi nasratá viac byť nemôžem,ešte som len zaplatila za opravu motky a včera pred ubytkom jeden debil cúval z parkoviska a sundal mi motku.Tá padla na bočné zadné dvere vedľajšieho auta a pekne ich zdemolovalo. Debil ešte tvrdil že o ničom nevie a že bol celý deň v robote.Našťastie sa našlo dosť ľudí,čo to videlo a počulo,bola to pekná šupa.Chvíľu pred tým sme sa boli pýtať vrátnika,či nevidel kto to urobil a to je samozrejme ďaľší debil - tvrdil že nič nevidel a pritom mu tú motorku pomáhal zdvihnúť !!!!!!
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Keď som taká nasratá,tak už ma ani krk nebolí
Chlap povedal,že zaplatí,my sme nevolali ani policajtov,prinajhoršom na ubytovni jeden dopravák na motke býva,ten by ho pridusil,keby nie...
Chlap povedal,že zaplatí,my sme nevolali ani policajtov,prinajhoršom na ubytovni jeden dopravák na motke býva,ten by ho pridusil,keby nie...
Gina- GPZ500S/2001
- milos ZX9R
- Easy rider

Gina, nechcem moc radit. ale nech aspon chlap spravi nahlasku na poistovnu z povinneho rucenia, ked sa tak vyhovaral, bude mat na 100% tendenciu vybabrat s tebouGina píše:Keď som taká nasratá,tak už ma ani krk nebolí![]()
alebo zober par chlapcov a chodte to z neho vymlatit, myslim ze inac tie peniazky neuvidis ( nie je ten prispevok nevhodny
Kurevská smůla...Toho policajta si předcházej... A bohužel, pokud ta svině prohlásí u své pojišťovny že to neudělal, pojišťovna neplní...Pokus se z něj dostat písemný souhlas a popis, jak se to stalo, jinak taky můžeš odejít s prázdnou... Posraný předpisy v posraným státě...Gina píše:Ja už asi nasratá viac byť nemôžem,ešte som len zaplatila za opravu motky a včera pred ubytkom jeden debil cúval z parkoviska a sundal mi motku.Tá padla na bočné zadné dvere vedľajšieho auta a pekne ich zdemolovalo. Debil ešte tvrdil že o ničom nevie a že bol celý deň v robote.Našťastie sa našlo dosť ľudí,čo to videlo a počulo,bola to pekná šupa.Chvíľu pred tým sme sa boli pýtať vrátnika,či nevidel kto to urobil a to je samozrejme ďaľší debil - tvrdil že nič nevidel a pritom mu tú motorku pomáhal zdvihnúť !!!!!!
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Micina
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
ahoj klucííííí!
samozřejmě, že jedu!!! to si přece nenechám ujít.
spacák mám, jen nevím kdo mě veme k sobě do stanu? je fakt že pod širákem je to taky dobré.
jen mě tady u nás musí zase někdo čekat na pumpě. že jo Rudormi a Z. ?? víte kluci že nikam netrefím a zase bych skončila v maďarsku...nebo ještě dál!
a slibuju že pojedu! na Tině už jezdím klidněji....zatíím!

samozřejmě, že jedu!!! to si přece nenechám ujít.
spacák mám, jen nevím kdo mě veme k sobě do stanu? je fakt že pod širákem je to taky dobré.
jen mě tady u nás musí zase někdo čekat na pumpě. že jo Rudormi a Z. ?? víte kluci že nikam netrefím a zase bych skončila v maďarsku...nebo ještě dál!
a slibuju že pojedu! na Tině už jezdím klidněji....zatíím!
ZX 6R - Holka a mašina! to přece jde dohromady,nééé???
Ahoj Micino, bohužel na Dedinky nejedu. Budu na rodinné dovolené. Sorry.Micina píše:ahoj klucííííí!
samozřejmě, že jedu!!! to si přece nenechám ujít.![]()
spacák mám, jen nevím kdo mě veme k sobě do stanu? je fakt že pod širákem je to taky dobré.![]()
jen mě tady u nás musí zase někdo čekat na pumpě. že jo Rudormi a Z. ?? víte kluci že nikam netrefím a zase bych skončila v maďarsku...nebo ještě dál!![]()
a slibuju že pojedu! na Tině už jezdím klidněji....zatíím!![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
já bych jel. Vzhledem k tomu, že mi minulý sraz na slovensku nevyšel, tak bych to měl napravit, ale nevim jestli mě se streeťákem pustí přes hranice
I když už skorem žádný nejsou
Nemůžu zatim slíbit účast sto pro, ale chci určo přijet. Píšu si do kalendáře. Spim s kymkoliv a dojedu nejspíš sám.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)