ZRX...
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Co se děje?
Už delší dobu žádný příspěvek a ani odpověď v tomto tématu. Asi všichni leští Rexíky na tu velkou událost ve Žďáru. Kolik vyleštěných Rexů se sjede na prvním sjezdu ZRX v ČR?
ZRX 1200 R
Re: Co se děje?
třeba naleštím takyPavel Kys píše:Už delší dobu žádný příspěvek a ani odpověď v tomto tématu. Asi všichni leští Rexíky na tu velkou událost ve Žďáru. Kolik vyleštěných Rexů se sjede na prvním sjezdu ZRX v ČR?
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co se děje?
Nekecej!!fanuš píše:teba naleštím takyPavel Kys píše:Už delší dobu žádný příspěvek a ani odpověď v tomto tématu. Asi všichni leští Rexíky na tu velkou událost ve Žďáru. Kolik vyleštěných Rexů se sjede na prvním sjezdu ZRX v ČR?
ZRX 1200 R
esce neni co lestit
zatim porad sjizdim bazary a inzeraty a kde nic tu nic, zadnej povedenej rex ani nahodou
ani se nedivim ze je jich takovej nedostatek, sou totiz nejlepsi !!
ale hajabusu si proto kupovat nebudu......... no i kdyz.... uvidime
stale aktualni !!!!
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=2382
at vam to lice panove
ani se nedivim ze je jich takovej nedostatek, sou totiz nejlepsi !!
ale hajabusu si proto kupovat nebudu......... no i kdyz.... uvidime
stale aktualni !!!!
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=2382
at vam to lice panove
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Nadhera pane doktore
Jinak chlapi co si myslite o tomhle?
ma to mit najeto 9 tis. km, od 1 majitele a nikdy nepadena rok 02
ale jak si mam vysvetlit zamenu poradi pruhu na nadrzi a kapotazi? musela byt prece vymenena, takhle se do vyroby prece nemohl dostat! Vsiml sem si toho uz na nekolika rexech, jak sou na tom vasi rexove, mate to v poradku, nebo prehazeny, nebo to neresite? Jinak tenhle rex se mi zamlouva, hlavne tema kilakama, ale jak jim muzu verit, kdyz prodejce v inzeratu tvrdi ze je masina v origo stavu? Jeste cena 5200 coz bych byl jeste ochoten dat, ale je tam spousta otazniku a navic znalostma nemeckyho jazyka zrovna neoplyvam. Budu rad za kazdou reakci, dikec panove
Jinak chlapi co si myslite o tomhle?
ma to mit najeto 9 tis. km, od 1 majitele a nikdy nepadena rok 02
ale jak si mam vysvetlit zamenu poradi pruhu na nadrzi a kapotazi? musela byt prece vymenena, takhle se do vyroby prece nemohl dostat! Vsiml sem si toho uz na nekolika rexech, jak sou na tom vasi rexove, mate to v poradku, nebo prehazeny, nebo to neresite? Jinak tenhle rex se mi zamlouva, hlavne tema kilakama, ale jak jim muzu verit, kdyz prodejce v inzeratu tvrdi ze je masina v origo stavu? Jeste cena 5200 coz bych byl jeste ochoten dat, ale je tam spousta otazniku a navic znalostma nemeckyho jazyka zrovna neoplyvam. Budu rad za kazdou reakci, dikec panove
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
dokturku, to si me uklidnil, ale nejak mi nedochazi proc to tak vlastne je, nejdriv sem si myslel ze je to jen chyba lakyrnika kterej si nebyl schopnej zapamatovat ze cernej pruh nahore a bilej pruh dole, no vyved si me z omylu. Takze ted patram jestli to maj jen evropsky verze nebo US verze. Ale na tom celkem nesejde, takze jeste jednou dikec
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006