Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
na vojně jsem byli potápěči a kluk vykládal jaké bylo první potápění v přírodě. Bylo to někde v lomu a už chtěl končit a mladá ho nechala prozkoumat místo kam si chtěla skočit. No a on tam našel chlapa s radiátorem kolem krku.
Tak ať najdeš něco lepšího.
a viděli jste v akci někdy policejního potápěče? To tě uvážou za špagát na ruku ke břehu a ten pak jezdí v těch sračkách po dně a šátrá protože tady stejnak ve vodě nic nevidíš. No a když prošátrá tu výseč, tak ho o půl metru přitáhnou a jede na novo. Pak něco najde, vyjede s tím napovrch, aby se mrknul co to je.
Nee, toto by mě jako koníček asi nedostalo.
Tak ať najdeš něco lepšího.
a viděli jste v akci někdy policejního potápěče? To tě uvážou za špagát na ruku ke břehu a ten pak jezdí v těch sračkách po dně a šátrá protože tady stejnak ve vodě nic nevidíš. No a když prošátrá tu výseč, tak ho o půl metru přitáhnou a jede na novo. Pak něco najde, vyjede s tím napovrch, aby se mrknul co to je.
Nee, toto by mě jako koníček asi nedostalo.
ZX-12R naked
Kuba si koupil novej nepromok na masinu
ja si taky nasel novou zalibu- trenuju zavrate. takhle sme s klukama blbli ve 12 metrech nad zemi- je to v lanovym centru v Brne. je to printscreen z videa a nejak to zmenilo barvy, ja jsem ten uplne vlevo ve "zlutym" tricku
jo a je to asi 5 sekund pred tim nez sme spadli, ale uz jen to ze sme se nahoru vesli vsichni 4 byl uspech

ja si taky nasel novou zalibu- trenuju zavrate. takhle sme s klukama blbli ve 12 metrech nad zemi- je to v lanovym centru v Brne. je to printscreen z videa a nejak to zmenilo barvy, ja jsem ten uplne vlevo ve "zlutym" tricku

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Já to nechápu, platit za výlez to výšky.... Někdy tě vemu na lešení, tam to máš zadarmo a adrenalinu je taky poženhaně.... Hlavně při montáži....Tilda píše:Kuba si koupil novej nepromok na masinu![]()
ja si taky nasel novou zalibu- trenuju zavrate. takhle sme s klukama blbli ve 12 metrech nad zemi- je to v lanovym centru v Brne. je to printscreen z videa a nejak to zmenilo barvy, ja jsem ten uplne vlevo ve "zlutym" trickujo a je to asi 5 sekund pred tim nez sme spadli, ale uz jen to ze sme se nahoru vesli vsichni 4 byl uspech
![]()

Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne pon čer 04, 2007 23:41:23, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jistě, od 1,5metru to musíš mít podle předpisů....Tilda píše:a dostanu jistici lano? nebo radsi dve?Honza-Zed píše:Já to nechápu, platit za výlez to výšky.... Někdy tě vemu na lešení, tam to máš zadarmo a adrenalinu je taky poženhaně.... Hlavně při montáži....

Jen si ho můsíš přinést....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to jednou zkoušel asi v patnácti, měl jsem taky společnou kyslíkovou láhev s instruktorem, ale furt jsem se nemohl přinutit nadechnout z toho náústku. No a když jsem se konečně nadechl a zjistil jsem, že to není nic tak hroznýho, tak ten kyslík došel a měl jsem po ptákách

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
v brně na Bratislavské je specializovaný obchod na painball a airsoft. Nevím jak paintball, ale na airsoft dělají akci každou sobotu a zbraně se dají půjčit tuším za 500 Kč na den. Zkus se zeptat tam, třeba tě nasměrují. Kdyby jsem se dohodli,možná bych mohl přes něho něco domluvit, ale radši bych se přimlouval za ten airsoft.
ZX-12R naked
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
To by se vám asi u nás líbilo, je tu čistá voda a spousta útesů.NRG píše:Já jsem to jednou zkoušel asi v patnácti, měl jsem taky společnou kyslíkovou láhev s instruktorem, ale furt jsem se nemohl přinutit nadechnout z toho náústku. No a když jsem se konečně nadechl a zjistil jsem, že to není nic tak hroznýho, tak ten kyslík došel a měl jsem po ptákáchAle někdy si to chci taky (pořádně) zkusit.

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305