potíze s klr 600
potíze s klr 600
Chci se zeptat na divne zvuky ozivajici se z vrchu motoru asi hlavy,hodne to rehta,rozvodak je novy a retez na vyvazovaky taky,cim to muze byt?a jeste nalil jsem novy olej polosyntetiku a ani po 100 km je uplne cerny!A jeste kouri z vyfuku ,ze by krouzky nebo guferka na ventilech? Dekuji za rady
Re: potíze s klr 600
Může to být cokoliv,ale nejspíš si se trefil.Pokud se jedná o gufera na ventilech,hulí to okamžitě po startu a pak téměř přestane(nahromaděný olej se spálí).Pokud to hulí furt,tak je to přidřené,nebo je ventil podpálený.Hluk v hlavě má na svědomí většinou (u KLR) volné-vydřené uložení vaček.Mám poslední dobou pocit,že se tomu snad nedá zabránit-trpí s tím každý motor co mám...
Jeden stačí....na všechno....
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
Kouření může být(ve vzácných případech) způsobeno špatným nastavením karburátoru(přechlastání).Ale na rozdíl od oleje je kouř černý,olej kouří bíle.Kroužky to můžou být,v tom případě jsou asi seklé napevno v pístu.Měl sem KLR kterou majitel zadřel,válec byl masivně poškrabaný,ale po uvolnění kroužků skoro nekouřila...
A propo,jestli je to přidřené,tak platí kombinace všech nmožností které tu byly navrhnuty...
A propo,jestli je to přidřené,tak platí kombinace všech nmožností které tu byly navrhnuty...
Jeden stačí....na všechno....