Celkem dobré ceny za přepákování (ČR)
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Celkem dobré ceny za přepákování (ČR)
Nindžááá ZX10R,04
Nindžááá ZX10R,04
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Když ti rupne za jízdy stupna, může to dopadnout stejně jako když se ti zadře šestákovej tlumič řízení
Nechci nikoho odrazovat, ta cena je vážně slušná, jenže.. když je to origo, tak tomu věřím, když chci přepáčko z důvodů, že se mi nevejdou haksny na motorku (to jsou stejně většinou kecy, znám čahouny kteří se vejdou) tak sáhnu po značce. Když chci přepáčko, "protože je to hustý woe a bez pořádnýho přepáčka nikdo woe nezrychlí"
tak si koupim woe cokoli 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, kupuji si funkčnost atd, a ne módní doplněk...ZdrahyZX9R píše:Když ti rupne za jízdy stupna, může to dopadnout stejně jako když se ti zadře šestákovej tlumič řízeníNechci nikoho odrazovat, ta cena je vážně slušná, jenže.. když je to origo, tak tomu věřím, když chci přepáčko z důvodů, že se mi nevejdou haksny na motorku (to jsou stejně většinou kecy, znám čahouny kteří se vejdou) tak sáhnu po značce. Když chci přepáčko, "protože je to hustý woe a bez pořádnýho přepáčka nikdo woe nezrychlí"
tak si koupim woe cokoli

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
V podstatě jen píšu svůj názor, nechci to nikomu znechutit... Osobně bych si přepáčko nekoupil, protože pokud nejezdím na okruhu tak je to zbytečný, je to jen taková machr hračka. Mám hodně dlouhý nohy, ale neseděl jsem na motorce kde bych se neporovnal (pro jízdu na okruhu je to něco jinýho jak už jsem psal
)

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
na motorkari...
někdo prodává Lucase:
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=146527
taky píšu svůj názor... a na Rexovi nedrtím rekordy...přepáko využiješ na okruhu, a nebo na chopperu...
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=146527
taky píšu svůj názor... a na Rexovi nedrtím rekordy...přepáko využiješ na okruhu, a nebo na chopperu...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ja osobne si priklinam k nazoru, ze prepakovani ma celke vyznam:
1) a to je hlavni - clovek si muze nastavit jezdeckou polohu jaka mu vyhovuje
2) pri padu moto se ti zlomi stupacka, ktera ma preddefinovanou zonu zlomu a pak po tom spalicku co tam zbyde motorka v pohode doklouze a ve spojeni s padaky se ji ani nic nemusi stat, koupis pak za 400Kc novou stupacku ale kdyz mas origo stupacky tak se ti zklopi pri padu a vetsinou praskne drzak stupacky, kterej stoji 3litry a poskrabes si kapoty - toto si nevymyslim, vloni se mi to stalo a s prepakovani uz jsem letos spadnul 2x na okruhu a pohoda ... Takze je to i bezpecnostni prvek na ochranu motorky, osobne, jakmile mi vyjde trochu penez tak do toho jdu taky ...
Co se tyce znacky ARP - nejhorsi to urcite nebude, kdyz to jezdi kazdej ctvrtej v MMCR ...
1) a to je hlavni - clovek si muze nastavit jezdeckou polohu jaka mu vyhovuje
2) pri padu moto se ti zlomi stupacka, ktera ma preddefinovanou zonu zlomu a pak po tom spalicku co tam zbyde motorka v pohode doklouze a ve spojeni s padaky se ji ani nic nemusi stat, koupis pak za 400Kc novou stupacku ale kdyz mas origo stupacky tak se ti zklopi pri padu a vetsinou praskne drzak stupacky, kterej stoji 3litry a poskrabes si kapoty - toto si nevymyslim, vloni se mi to stalo a s prepakovani uz jsem letos spadnul 2x na okruhu a pohoda ... Takze je to i bezpecnostni prvek na ochranu motorky, osobne, jakmile mi vyjde trochu penez tak do toho jdu taky ...

Co se tyce znacky ARP - nejhorsi to urcite nebude, kdyz to jezdi kazdej ctvrtej v MMCR ...

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- MadMax
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Hele, admini, kdo mi tam dopsal tu druhou vetu???MadMax píše:jo a nebo pokud ulomis drzak stupacky tak nekdy to prepakovani vyjde levnejs nez origo
Levnější málokdy znamená kvalitnější

Ja to treba tedka resim. urazil sem stupacku a mam za tri litry objednavat pitomej drzak, nebo za 4 a pul koupit komplet prepakovani?
Uvidim jaka bude nabidka a rozhodnu se.

ZX-6R ´98
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele: