4 Doktor - Jo viděl jsem ji a jak se mě vždycky XJR líbila, tak ji úplně zprznili. Z tvojí fotky to nejde vidět, ale ze předu je to ještě horší, vypadá to fakt, jako by narvali ten hranatý štítek z Rexe na to jejich kulaté světlo. A to že jí sebrali druhý výfuk, to fakt nechápu.
ZRX...
nesebral, je taky vařený, ale já nejsem takový puničkář jako ty. Ségru vyměním za tu kombinézu (si sice o 10 čísel menší, ale i tak dobrý kšeft). To já jezdím jak k...t v šusťákovce. Ano sypu si popel na hlavu, ale snad se taky někdy dopracuju. Kamoš jel za mnou a říkal, že ten výkon na mašině potřebuju, protože jsem pý byl nafouklí jak balón. Třeba když budu padat rychle, bude to jako airback. 
4 Doktor - Jo viděl jsem ji a jak se mě vždycky XJR líbila, tak ji úplně zprznili. Z tvojí fotky to nejde vidět, ale ze předu je to ještě horší, vypadá to fakt, jako by narvali ten hranatý štítek z Rexe na to jejich kulaté světlo. A to že jí sebrali druhý výfuk, to fakt nechápu.
ZX-12R naked
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem puničkář?Teda asi puntičkář,co?Možná,ale stopro jich je mnoho mnohem větších....MMKS píše:nesebral, je taky vařený, ale já nejsem takový puničkář jako ty. Ségru vyměním za tu kombinézu (si sice o 10 čísel menší, ale i tak dobrý kšeft). To já jezdím jak k...t v šusťákovce. Ano sypu si popel na hlavu, ale snad se taky někdy dopracuju. Kamoš jel za mnou a říkal, že ten výkon na mašině potřebuju, protože jsem pý byl nafouklí jak balón. Třeba když budu padat rychle, bude to jako airback.
Každopádně při každé větší nerovnosti se mi ten držák šoupe o pružinu tlumiče,což mi fakt vadí.
A znova ho rozřezávat a vařit,či rovnat se mi nechce.Bylo by to po druhé(už jsem to tak koupil) a další zásah do nosné součástky.A noha spolujezdce si zaslouží oporu....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
4 milda:no sorry no, překlep.
Tomu říkám láska která překonává nejen typy ale i značky http://www.midmomc.com/kawabusa.php .
Omlouvám se jestli to tady už bylo.
Tomu říkám láska která překonává nejen typy ale i značky http://www.midmomc.com/kawabusa.php .
Omlouvám se jestli to tady už bylo.
ZX-12R naked
celá ta stránka stojí za to, těch "ZRX" je tam víc. Třeba Kawabus II http://midmomc.com/kawabusaII.php je prostě dokonalá (vzhledově - až na ten nežebrovaný motor)
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
tak:
Rex je jen náš! (ZRX)
další krasavci:

Ať Vám už zas jezdí bez problémů, mrzí mě to za Vás...zkusím se Ti Mildo poptat, ještě mi neodpověděl...z Japanu.
další krasavci:

Ať Vám už zas jezdí bez problémů, mrzí mě to za Vás...zkusím se Ti Mildo poptat, ještě mi neodpověděl...z Japanu.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: tak:
Ať Vám už zas jezdí bez problémů, mrzí mě to za Vás...zkusím se Ti Mildo poptat, ještě mi neodpověděl...z Japanu.[/quote]
Díky,díky,díky!!!!
Ten bílej rexík je super,to by musel bejt ranec,máte někdo představu,pro zajímavost,kolik by to řádově hodilo,takhle ho předělat??
Normálně mě dostávají takhle vypadající nerez.svody!!! Nevíte kde konkrétně a za kolik se dají sehnat?
To bude cena tak 14-20 táců?
Dneska mě dost zklamali v Jokaru,po 2dnech se mi podařilo se jim dovolat,že reklamuju opravu tlumičů a oni nestíhají,prý koncem příštího týdne!!!
Díky,díky,díky!!!!
Ten bílej rexík je super,to by musel bejt ranec,máte někdo představu,pro zajímavost,kolik by to řádově hodilo,takhle ho předělat??
Normálně mě dostávají takhle vypadající nerez.svody!!! Nevíte kde konkrétně a za kolik se dají sehnat?
To bude cena tak 14-20 táců?
Dneska mě dost zklamali v Jokaru,po 2dnech se mi podařilo se jim dovolat,že reklamuju opravu tlumičů a oni nestíhají,prý koncem příštího týdne!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
ja si sedlo nechal delat v Hradci- www.calounikps.com jsem fakt spokojenej, domluvis se s nim co presne chces, akorat to chvilku trva. rikal mi 3-4 dny, nakonec to byly 3 tydny. nechal jsem zmenit tvar (udelat tech schudek mezi sedlem ridice a spolujezdce), dat svetlou kozenku (puvodni cela cerna byla trochu nevyrazna) + ten stred je neklouzavej a jeste jsem nechal vysit napis ZR7. cena 2500,-Czert ZRX píše:Kucí kde se dá sehnat to pěkně šité sedlo,už jsem ho na pár Rexech viděl,ale nemůžu ho sehnat!!!
???

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#