Padáky na ZXR400
- AngelZX-4R
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
čusím, máš je ještě??? vzala bych je....díky, piš, prosím na mail, nejde se mi často do fora přihlásit ninja4r@entrum.czHonza-Zed píše:Pokud byste chtěli padáky na ZXRu, tak mám doma jedny nepoužité.
Koupili se, ale dřív než jsme je namontovali, tak šla ZXRa z domu.
Jsou to padáky od Rutana.
Nechal bych je za rozumnou cenu, válejí se doma a vím, že mladej kluk má hluboku do kapsy...![]()
Nezkoušel jsem je úplně dotahovat, ale mám pocit že nesedí na 100%(levý padák), ale domací kutil si poradí....
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!
Bohužel, už jsou pryč...AngelZX-4R píše:čusím, máš je ještě??? vzala bych je....díky, piš, prosím na mail, nejde se mi často do fora přihlásit ninja4r@entrum.czHonza-Zed píše:Pokud byste chtěli padáky na ZXRu, tak mám doma jedny nepoužité.
Koupili se, ale dřív než jsme je namontovali, tak šla ZXRa z domu.
Jsou to padáky od Rutana.
Nechal bych je za rozumnou cenu, válejí se doma a vím, že mladej kluk má hluboku do kapsy...![]()
Nezkoušel jsem je úplně dotahovat, ale mám pocit že nesedí na 100%(levý padák), ale domací kutil si poradí....
Kup si je od Rutana z Liberce...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Kontaktovat uživatele:
Kryt alternatoru
Zdravim,
chtel bych se Vas poptat jestli nekdo nema ci nemuze sehnat kevlarovy kryt na zxr 400. Tahle vecicka by se mi naramne hodila. Nedavno jsem spadl a prodrel kartr od alternatoru. diky za odpoved
chtel bych se Vas poptat jestli nekdo nema ci nemuze sehnat kevlarovy kryt na zxr 400. Tahle vecicka by se mi naramne hodila. Nedavno jsem spadl a prodrel kartr od alternatoru. diky za odpoved
ZXR 400
-
- Kontaktovat uživatele:
Karbonovy kryt na ZXR 400
Zdravim,
chtel bych se Vas poptat, jestli nekdo nema ci nemuze sehnat či vyrobit kevlarovy kryt na alternator na zxr 400. Tahle vecicka by se mi naramne hodila.. diky za odpoved
chtel bych se Vas poptat, jestli nekdo nema ci nemuze sehnat či vyrobit kevlarovy kryt na alternator na zxr 400. Tahle vecicka by se mi naramne hodila.. diky za odpoved
ZXR 400