ZRX...
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Marťyn: přesně to co popisuješ se mě stalo taky. Ty světlý kapky jakoby zpod těsnění pod hlavou. Pak následoval ten problém se ztrátou vody jak jsem psal. Nyní je motorka v servisu a čeká se na speciální kapalinu,která se zbarví při styku s vyfukovými plyny. To je nejjednoduší varianta jak bez rozdělání motoru zjistit jestli je fouklý těsnění nebo ne. Jinak na těsnění jsem se ptal v Asku a tam mě řekli těsnění 1800kč + čtyři těsnění pod svody nebo co po 200kč.....
Jsem Tě asi nepotěšil co,ale zatím to není ještě stoprocentní,že je to těsnění špatný.
Já už chci motorku zpátky
Jinak se všem omlouvám,že jsem se ještě nerigistroval a neúčastním se akcí. Mám hodně práce a nyní ještě čerstvě přítelkyni
Jsem Tě asi nepotěšil co,ale zatím to není ještě stoprocentní,že je to těsnění špatný.
Já už chci motorku zpátky

Jinak se všem omlouvám,že jsem se ještě nerigistroval a neúčastním se akcí. Mám hodně práce a nyní ještě čerstvě přítelkyni

ZRX 1200R
ty si nedáš říct a nedáš.........zbytek jsem radši smazal...........joef píše:Marťyn: přesně to co popisuješ se mě stalo taky. Ty světlý kapky jakoby zpod těsnění pod hlavou. Pak následoval ten problém se ztrátou vody jak jsem psal. Nyní je motorka v servisu a čeká se na speciální kapalinu,která se zbarví při styku s vyfukovými plyny. To je nejjednoduší varianta jak bez rozdělání motoru zjistit jestli je fouklý těsnění nebo ne. Jinak na těsnění jsem se ptal v Asku a tam mě řekli těsnění 1800kč + čtyři těsnění pod svody nebo co po 200kč.....
Já už chci motorku zpátky![]()
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
už to tady nebudu číst, protože si pak připadám jak moto-hypochondr. Ale radši se zpetám, je normální, že mě hřeje jedna strana motoru (levá) při jízdě víc než ta druhá (teda spoń ji víc cítím), ale teplota je v pohodě, větrák se ani nepouští (funguje, to vím). A taky že po nastartování za studena je dým z výfuku celkem viditelný (barva ale v pořádku, ne nijak černý), za jízdy pochopitelně nevím, nikdo nic neříkal. Mám to do zítra v opravně, tak abych to tam kdyžtak nechal prozkoumat.
Je to přesně ta fáze na kterou jsem se netěšil, 1. fáze stres jakou koupit motorku, jestli jsem dobře vybral nepřeplatil atd. 2. fáze euforie. 3. fáze (v té se nacházím) poslouchání každého zvuku, heldání každé kapky oleje, prostě stes, jestli je motorka v pořádku, co ji chybí, kolik je do toho potřeba nasypat atd. Doufám, že to brzo skončí.
Je to přesně ta fáze na kterou jsem se netěšil, 1. fáze stres jakou koupit motorku, jestli jsem dobře vybral nepřeplatil atd. 2. fáze euforie. 3. fáze (v té se nacházím) poslouchání každého zvuku, heldání každé kapky oleje, prostě stes, jestli je motorka v pořádku, co ji chybí, kolik je do toho potřeba nasypat atd. Doufám, že to brzo skončí.
ZX-12R naked
Doktor má pravdu, tu teplotu neřeš, je to pravděpodobně jenom zdání, taky si uvědom, že z jedné strany jde do motoru ochlazená kapalina a na druhé vychází teplejší. Myslím, že se to může zdát markantnější při zahřívání motoru, v době kdy se motor ohřeje tak, že se otevře termostat a motor se dočasně víc ochladí přísunem nové kapaliny. Když se to prohřeje, tak to asi bude fakt jen pocit. Jestli chceš být klidnější, tak si po nastartování zkus jestli není markantní rozdíl mezi ohříváním jednotlivých výfukových svodů pod koleny, ale to by jsi dřív slyšel, že něco není v pořádku (hádalo by se to).
Jak říká doktor, bílý kouř při studeném startu je způsobený tím, že do výfuku jdou horké plyny a ty odpařují kondenzát, který se tam utvořil. Nejvíc je to vidět ráno, při studeném startu, když motorku budeš startovat odpoledne na slunku, tak to nebude skoro nebo vůbec vidět.
Jak říká doktor, bílý kouř při studeném startu je způsobený tím, že do výfuku jdou horké plyny a ty odpařují kondenzát, který se tam utvořil. Nejvíc je to vidět ráno, při studeném startu, když motorku budeš startovat odpoledne na slunku, tak to nebude skoro nebo vůbec vidět.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
poslední VC Číny
Nenahrával jste někdo, v neděli, na DVD nebo video, velkou cenu Číny? Mám kámoše v nemocnici ( před týdnem se roztřelil na motorce - bude dobrej ) ale neviděl to. Chtěl bych mu to dát jako dárek. Pomozte .
Dík
Samčus ZRX 1200 S
Dík
Samčus ZRX 1200 S
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: poslední VC Číny
Zkus si příští pátek koupit čmn, třeba se to v inzerátech objevíSamčus píše:Nenahrával jste někdo, v neděli, na DVD nebo video, velkou cenu Číny? Mám kámoše v nemocnici ( před týdnem se roztřelil na motorce - bude dobrej ) ale neviděl to. Chtěl bych mu to dát jako dárek. Pomozte .
Dík
Samčus ZRX 1200 S

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Kawasaki Mach III
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!