CKC dovolená - že bychom načali třetí skupinu???
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No obávám se že tohoto jsem se bál... 
Jeden bude chtít snídani, druhý ne, třetí jenom večeři, čtvrtý bez salámu, pátá jenom sýr
Mně ta nabídka přijde poměrně fér.... Můžu jim zkusit napsat kolik by to bylo bez snídaně ok?
Jen pro upozornění - Rakousko není ČR, zapomeňte na supermarkety otevřené 7-22 hodin. Hodně obchodů má zavřeno i v sobotu. A rohlíky se tam odpoleedne taky nenajdou. To jenom tak pro informaci.

Jeden bude chtít snídani, druhý ne, třetí jenom večeři, čtvrtý bez salámu, pátá jenom sýr

Mně ta nabídka přijde poměrně fér.... Můžu jim zkusit napsat kolik by to bylo bez snídaně ok?
Jen pro upozornění - Rakousko není ČR, zapomeňte na supermarkety otevřené 7-22 hodin. Hodně obchodů má zavřeno i v sobotu. A rohlíky se tam odpoleedne taky nenajdou. To jenom tak pro informaci.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- DoktorZRX
- Ghostrider
Taky to beremvolkswagen píše:Obržel jsme od nich nabídku na ubytování pro 20 lidí v apartmánech a pokojích.
Za hlavu 23 Euro/den SE SNÍDANÍVečeřet můžeme po 12 Eurech v hotelu Victoria
Co Vy na to bando? mě to přijde poměrně fér
V.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Já to beru šéfe. Teď ať si každý řekne ano nebo ne, ať se to zamluví a zaplatí. Když se budeme dohadovat ještě pár dní tak může jít cena nahoru. Jinak snídaně je sice příplatková, ale najíme se najednou a můžeme jet, ne že budu ještě o půl dvanáctý koukat jak si někdo ohřívá na campingu vodu aby si udělal turka, protože jinak nemůže nikam jet...
Dal bych termín cca do poloviny příštího týdne a potom to zamluvil podle přihlášených účastníků - takže ještě upozornit všechny mailem, ať potom někdo nebrblá, že se sem kouká jednou za měsíc a že už jsme se domluvili, zamluvili pobyt, odjeli, přijeli a on o ničem neví
Dal bych termín cca do poloviny příštího týdne a potom to zamluvil podle přihlášených účastníků - takže ještě upozornit všechny mailem, ať potom někdo nebrblá, že se sem kouká jednou za měsíc a že už jsme se domluvili, zamluvili pobyt, odjeli, přijeli a on o ničem neví

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209