Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
super story:
zapřáhl jsem u Marka v továrně vozík s motorkama a vyrážíme na okruh, cestou jsem nacpal do motorek benál (na benzině za Baumaxem směrem z města). Marek jel první a na stopce zastavil, já jsem taky zastavil, ale pán s tranzitem už zastavil o vozík s motorkama. Zranění žádné, jen trošku poškozený lak blatníku a ohlé tažné. Marek má na vozíku škodu asi do 10 000, stejně jako já na autě, ale co je nejhorší...........rána to byla jako prase a bylo to přímo do motorek na vozíku, držák předního kola je zlomený nárazem, tudíž motorky se musejí nechat omrknout zda není posraná kyvka, rám, ložisko řízení, ráfky, a tlumiče, za týden je závod, tak se to doufám stihne. Foťák jsem nechal v autě, tak fotky dodám odpoledne, teďka si dám v postýlce u telky nutelu, to je dieta
včera bylo z ježdění hovno, alespoň si Čoud udělal z Hradce výlet
zapřáhl jsem u Marka v továrně vozík s motorkama a vyrážíme na okruh, cestou jsem nacpal do motorek benál (na benzině za Baumaxem směrem z města). Marek jel první a na stopce zastavil, já jsem taky zastavil, ale pán s tranzitem už zastavil o vozík s motorkama. Zranění žádné, jen trošku poškozený lak blatníku a ohlé tažné. Marek má na vozíku škodu asi do 10 000, stejně jako já na autě, ale co je nejhorší...........rána to byla jako prase a bylo to přímo do motorek na vozíku, držák předního kola je zlomený nárazem, tudíž motorky se musejí nechat omrknout zda není posraná kyvka, rám, ložisko řízení, ráfky, a tlumiče, za týden je závod, tak se to doufám stihne. Foťák jsem nechal v autě, tak fotky dodám odpoledne, teďka si dám v postýlce u telky nutelu, to je dieta
včera bylo z ježdění hovno, alespoň si Čoud udělal z Hradce výlet
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Když mi to včera Víťa volal, myslel jsem že mě trefí.. Nejdřív si spadnu ještě než začnu trénovat, když už je noha OK tak nestihám vůbec nic, natož ježdění, potom si Marek naboří koleno a teď když si konečně jakž takž zorganizuju čas že bych snad mohl začít stíhat, tak jsou zbořený motky... to bych se posral... 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
už to musí zkončit, ne?!?!
doprdele, mohli byste smůlu prodávat...říká se 3x a dost, tak už bude pokoj!!! Jak to vypadá s motkama? A páneček to zaplatí, co Vás strčil?!?!?
Držím palce!
Držím palce!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
Re: už to musí zkončit, ne?!?!
no doufám, že jeho povinné ručení666S999 píše:doprdele, mohli byste smůlu prodávat...říká se 3x a dost, tak už bude pokoj!!! Jak to vypadá s motkama? A páneček to zaplatí, co Vás strčil?!?!?
Držím palce!
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: už to musí zkončit, ne?!?!
Jestli to má u český, tak to máte do pěti dnů doma (aspoň to tak kecaj v reklamáchKuba ZRX píše:no doufám, že jeho povinné ručení666S999 píše:doprdele, mohli byste smůlu prodávat...říká se 3x a dost, tak už bude pokoj!!! Jak to vypadá s motkama? A páneček to zaplatí, co Vás strčil?!?!?
Držím palce!

http://www.dailymotion.com/visited/sear ... e-remorque
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160