ZX6R '99 plynove lanko

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
Odpovědět
jonash

ZX6R '99 plynove lanko

Příspěvek od jonash » pon kvě 07, 2007 14:35:01

Zdravim
nevite nekdo, kde sehnat plynove lanko ? podarilo se mi ho pretrhnout. za original chteji 1500kc :( a to mi za metr lanka prijde celkem dost.

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pon kvě 07, 2007 15:58:25

Zdarec. Nevím okdud seš , ale já měl podobný problém (měl sem ho dost reztřepený). Nechal jsem si to v Brně v MOTO-RENO přelankovat. Výsledek? Stálo mě to cca 600,-kč (sou to 2 lanka , jedno tahací a druhý vracecí) a sou s tím pořád ptoblémy- plyn se nevrací tak , jak by měl. Po zkušenostech bych dneska obětoval těch 16kil za origo nový mimochodem není to jen lanko , ale i s bovdenama a s tou objímkou nahoře). ASI TAK NO.

jonash

Příspěvek od jonash » pon kvě 07, 2007 21:11:36

No jsem z Prahy....
tak jsem si to lanko nakonec take nechal udelat, stalo me to 200,- vypada dost dobre, akorat neni tak dobre ohebne jako original. Ja mam pretrzene jen to "tahaci", "vraceci" je v poradku.
Ale narazil jsem ted na dalsi problem... toho jsem si predtim nevsiml, a to ze se mi zlomil drzak valecku na to lanko v plynove rukojeti (ten plastovy valecek, co se dava na riditko), kdyz jsem si tam lanko pridrzel, tak sel plyn krasne pridavat a dobre se vracel.

Tusi nekdo, co ten kousek plastu muze u Kawy stat ?

diky

Odpovědět