Přeju aˇse Vám vše vydaří!!!
Skalka 07 - Kdo, kdy a kudy pojede ...
V 5 na Kolibě OK čas, budu tam, dám vědět JerrymuTilda píše:Trebova hlasi ze v 5 na Kolibe je OKKamil Pitt píše:Tak já , Mira, Ňumen, Čulos můžeme být tak kolem páté na Kolibě. Dřív to nestiháme. práce volá a až po ní.me je to celkem jedno ale David bude do pul 4 v praci
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Pro pražskou větev.... jedete někdo z Prahy směrem na Mělník až pojedete na skalku?? Já jen že bych se tam na Vás napojil...asi pojedu sam a to se mi nece. Jedu Vary - Slaný - Mělník - Dubá - Skalka....snad trefim, tak bych byl radši kdybych s emohl na někoho napojit a kluci z prahy mi připadaj nejblíž:). Ve dvě vyjíždim z Varů a tk do hodinky něco jsem v Mělníku.... tak kdyby někdo byl dejte vědět...díky moc!!!
Kawasaki Z 750 Black Naked Bastard - prodano
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- MadMax
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
jeste je mozny, ze by sme se nekde pred Melnikem scukli. sice pojedu ze Strakonic, ale casove by to mohlo vyjit...Tomekk píše:Kua snad nejsi jedinej ze strředních čech co tam jede:D...no doufám že s eněkdo ozve jinak holt sám na blind no:)))
Jenom je problem, ze vubec nevim, jak to po ceste z prahy na Melnik a dal vypada. Nikdy sem tam nejel...
ZX-6R ´98
Jo to by bylo dobrý, že bysme dali sraz v mělníku, ale já to tam taky teda prd znám. A ani tam neznám žádnej vztyčnej bod nějakej:D..by nam nekdo musel poradit ja bych to videl ze tak do 4 hodin maximalne bych tam mel bejt:) jako v melnice spise ale driveMadMax píše:jeste je mozny, ze by sme se nekde pred Melnikem scukli. sice pojedu ze Strakonic, ale casove by to mohlo vyjit...Tomekk píše:Kua snad nejsi jedinej ze strředních čech co tam jede:D...no doufám že s eněkdo ozve jinak holt sám na blind no:)))
Jenom je problem, ze vubec nevim, jak to po ceste z prahy na Melnik a dal vypada. Nikdy sem tam nejel...
Kawasaki Z 750 Black Naked Bastard - prodano
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
pojedeš po spojce a buď na Boleslav a pak na Českou Lípu - to je furt rovně
Anebo uhneš z lanovým mostem jako na teplice a pojedeš po teplické dálnici a uhneš na Mělník a následně klasika - Mělník - Liběchov - Dubá - Skalka anebo pojedeš Mělník - Mšeno - Okna - Skalka
Anebo uhneš z lanovým mostem jako na teplice a pojedeš po teplické dálnici a uhneš na Mělník a následně klasika - Mělník - Liběchov - Dubá - Skalka anebo pojedeš Mělník - Mšeno - Okna - Skalka
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Nejsem sice Pražák,ale snad ti dokážu poradit... Ze strakonický se hravě dostaneš na Jižní spojku a budeš se držet směr mladá boleslav.... Z jižní spojky sjedeš směr hloubětín a pak ho kalíš pořád rovně skrz celou Prahu....(průmyslová,Prosek,Letňany) Za prahou už je mělník značenejMadMax píše:Prazaci, poradte kudy je nejrychlejsi cesta ze strakonicke dalnice na Melnik? se mi nejak nechce trmacet pres to velkomesto. nejradsi bych to objel pres Slany, ale to je asi zbytecny...