ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider
CENSORED...
Třeba si na ty fotky někdo vzpomene až těch 190 tam bude mít a ubere. V autoškole nám ukazovali ještě horší, ale nevím, jestli si z toho někdo vzal ponaučení...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Cenzuroval jsem to já.
Tuhle fotku už jsem tu mazal celkem potřetí. Tohle nejsou stránky aby se tu někdo opájel pohledem na to jak pěkně se můžeš rozmáznout o kamion. Na takový věci je na netu stránek hafo. Kdo kdy viděl někdy zraněnýho člověka anebo mu pomáhal se nepotřebuje na něco takovýho koukat. Kdo jezdí jak hovado tomu to stejně nepomůže.
Toť můj názor, to je svatý
A taky poslední příspěvek na toto téma a zpět k REXŮM
Tuhle fotku už jsem tu mazal celkem potřetí. Tohle nejsou stránky aby se tu někdo opájel pohledem na to jak pěkně se můžeš rozmáznout o kamion. Na takový věci je na netu stránek hafo. Kdo kdy viděl někdy zraněnýho člověka anebo mu pomáhal se nepotřebuje na něco takovýho koukat. Kdo jezdí jak hovado tomu to stejně nepomůže.
Toť můj názor, to je svatý

A taky poslední příspěvek na toto téma a zpět k REXŮM

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj Pajo, bude to kazdopadne REX 1200 je to mazel nejvetsi a to jediny co mi chybi ke stesti je prave on. No rozpocet mam celkeme omezenej, nechtel bych davat vice jak 5.5 tisic ecek. samozrejme pujdu po zelenym, protoze ten je nejPavel Kys píše:Zdeňku, trošku nás seznam stím svým nákupem v DE. Jestli si jedeš pro motorku, napiš nám o co jde, ať jsme trochu v obraze. Že by ZRX 1200 R???

kdyz nebude zadnej takovej kterej se bude hodit koupit, tak nebudu protestovat ani proti zzr 1200, ale to uz je trochu OT

Jinak teoreticky uz znam ty veci kolem dovozu skoro nazpamet. ale nemecky neumim, mozna tak Ich koche Gulash gern

tos at vas poslouchaji vasi rexici
jinak souhlasim s adminem ze ty fotky radeji nee, staci ze na netu vybafnou podobny skoro na kazdym kroku... teda spis kliku ale nee opravdu nee... dekuji
mám pocit že to dělá v závislosti na zatížení, nastavení pérování a nahuštěním pneu. Když přenesu těžiště dozadu (obrovský 48kg baťůžek + 3 kufry), tak to dělá velice pravidelně už v nízkých rychlostech (kolem 40km/hod). Proto tam chci tlumič řízení.Marťyn píše:Když se už mluví o tom ježdění. Stává se mě, že mi kmitají řítítka. Nejdřív jsem měl jen pocit při řízení jednou rukou, pak jsem to zkusil v 80ti pustit a rozkmitaly se dost děsně. Setkali jste se s tím někdo? Gumy mám nové a správný rozměr, nežádoucí vůle jsem nikde nezjistil.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Takže to není jenom můj dojem, to jsem rád. Projevuje se to při nízkých rychlostech. Samozřejmě s kuframa a manželkou je to ještě markantnější. Zkusím laborovat s nastavením tlumičů. Tlumič řízení je pěkná věc, bohužel trochu drahá - to je až poslední alternativa. Díky moc.marek píše:mám pocit že to dělá v závislosti na zatížení, nastavení pérování a nahuštěním pneu. Když přenesu těžiště dozadu (obrovský 48kg baťůžek + 3 kufry), tak to dělá velice pravidelně už v nízkých rychlostech (kolem 40km/hod). Proto tam chci tlumič řízení.Marťyn píše:Když se už mluví o tom ježdění. Stává se mě, že mi kmitají řítítka. Nejdřív jsem měl jen pocit při řízení jednou rukou, pak jsem to zkusil v 80ti pustit a rozkmitaly se dost děsně. Setkali jste se s tím někdo? Gumy mám nové a správný rozměr, nežádoucí vůle jsem nikde nezjistil.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Nevím jaký vliv na to může mít manželka, ale když vezu přítelkyni tak je to patrné. S manželkou to bude asi podstatně horší (tak jako všechno)Marťyn píše:Takže to není jenom můj dojem, to jsem rád. Projevuje se to při nízkých rychlostech. Samozřejmě s kuframa a manželkou je to ještě markantnější. Zkusím laborovat s nastavením tlumičů. Tlumič řízení je pěkná věc, bohužel trochu drahá - to je až poslední alternativa. Díky moc.marek píše:mám pocit že to dělá v závislosti na zatížení, nastavení pérování a nahuštěním pneu. Když přenesu těžiště dozadu (obrovský 48kg baťůžek + 3 kufry), tak to dělá velice pravidelně už v nízkých rychlostech (kolem 40km/hod). Proto tam chci tlumič řízení.Marťyn píše:Když se už mluví o tom ježdění. Stává se mě, že mi kmitají řítítka. Nejdřív jsem měl jen pocit při řízení jednou rukou, pak jsem to zkusil v 80ti pustit a rozkmitaly se dost děsně. Setkali jste se s tím někdo? Gumy mám nové a správný rozměr, nežádoucí vůle jsem nikde nezjistil.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367