chtěl jsem se prosím zeptat, jak je vůbec řešená plynová rukojeť. Mám tam teď vyhřívané, ale nezapojené a chtěl bych je vyměnit. Stačí jen je prostě sundat (chosé ukázal dobrou fintu s kompresorem) a nasadit místo nic jiné gumové? Nebo se toho montuje víc? A kde prosím utáhnout lanko? Mám na začátku vůli asi 0,5-1 cm a rád bych to dal nadoraz, myslel jsem, že někde u karburátorů bude nějaký šroub a v něm chycené lanko, ale nenašel. Jak na to?
A druhý dotaz je na páčku přední brzdy. Brzda se mě zdá málo ostrá (čekal jsem rychlejší a ostřejší nástup), páčka je v poloze 4 tzn, nejblíž k rukojeti. Když dám páčku dál, mělo by asi zabírat dřív ale zase bude dál od rukojeti. Jde to vyřešit nějak jinak, nebo jak to máte vy?
Dík
ZRX rukojeť plynu a přední brzda
ZRX rukojeť plynu a přední brzda
ZX-12R naked
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Na rukojetích nic jinýho zapojovat nemusíš, jenom sundáš a nasadíš nový. S tím lankem teda nevím, jak je vyústění lanek z rukojeti, tak tam jsou takový převlečný matice, tak leda možná tam, ale nevím, tohle jsem nikdy nedělal. Nezapomeň taky, že tam máš 2 lanka (otevřít/zavřít).
Co se týká té páčky, tak když ji dáš do polohy 1, tak se vlastně jenom posune dál od rukojeti, ale ostrá bude pořád stejně.
Co se týká té páčky, tak když ji dáš do polohy 1, tak se vlastně jenom posune dál od rukojeti, ale ostrá bude pořád stejně.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::