666S999 píše:sorry za OT, ale vážně asi dám na Rexe Tourist MRA plexi... včera jme jeli 160 vsedě pohoda, ale 180 a chvilku jsem dal domů 200 a to mi tahalo krk jak kráva. Helma mi seděla na xichtu jak obézní prdel na nočníku...
Streetfighter, Scorpion, Probiker helma - Louis
Re: jj
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider

To znám taky s tou bundou s břichem, to chce zadržet dech, nebo šnorchlmisak39 píše:666S999 píše:sorry za OT, ale vážně asi dám na Rexe Tourist MRA plexi... včera jme jeli 160 vsedě pohoda, ale 180 a chvilku jsem dal domů 200 a to mi tahalo krk jak kráva. Helma mi seděla na xichtu jak obézní prdel na nočníku...![]()
![]()
to znám...jenže u mě je problém v tom, že jsem koupil bundu s břichem, takže se mi špatně lehá
![]()
![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
180 ??? já když jedu 140 Km/h tak to se mnou mává jak prase a chce mi to urvat hlavu a to si o sobě myslím, že nejsem žádné tintítko. Naopak si myslím, že u mě ten "R" štítek dělá kontraproduktivní práci a zvedá mě to přímo nahlavu. Zdá se mě, že když jsem to na své důchodkyni 350 občas vyáhl na 120 km/h tak to byla větší pohohoda, ale možná to bylo jen schované na za radostí z maximálky
Proto mám strach, jestli by něco vyřešilo turist plexi u mě. Asi hold jen zalehnout, nebo si jen tak cestovat. Zatím mě to vyhovuje, že mě to nutí neblbnout, ale časem kdo ví....
ZX-12R naked
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No kluci,nechtěl bych bejt za Vašima kapličkama!!!DoktorZRX píše:To znám taky s tou bundou s břichem, to chce zadržet dech, nebo šnorchlmisak39 píše:666S999 píše:sorry za OT, ale vážně asi dám na Rexe Tourist MRA plexi... včera jme jeli 160 vsedě pohoda, ale 180 a chvilku jsem dal domů 200 a to mi tahalo krk jak kráva. Helma mi seděla na xichtu jak obézní prdel na nočníku...![]()
![]()
to znám...jenže u mě je problém v tom, že jsem koupil bundu s břichem, takže se mi špatně lehá
![]()
![]()
![]()
A to nic ve zlým!!!
Já mám na esku teď zvýšený MRA VArio a jak je tu psáno,utžení hlavy se koná cca o 20-40km/hod dýl.Takže ve 220 je to vražda.
Pokud zalehnu,tak přijdu o baťůžek
Ten maník,co jsem to od něj kupoval tvrdil,že jel z Chorvatska velkou část cesty po dálnici 200km/hod ve dvou.Teď to považuju za výkrmnu,to se nedá vydržet!!Hukot v hlavě,natažené krční svalstvo....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No já myslím že byl o něco menší než můj baťoh.Tak 170 zhruba joo...MMKS píše:a neměl 160 cm? To bych mu i věřil, že to udržel na Rku.
Takže za eskovým plexi mohl mít závětří???
Závist....!!!
Já chci být menší...menší...menšíííí......
No a nezávidím těm z Vás,co jsou ještě o hlavu větší než já......HURIKÁN!!!
To jedině Jawa New Pionýr
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
milda píše:No kluci,nechtěl bych bejt za Vašima kapličkama!!!DoktorZRX píše:To znám taky s tou bundou s břichem, to chce zadržet dech, nebo šnorchlmisak39 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to nic ve zlým!!!
Já mám na esku teď zvýšený MRA VArio a jak je tu psáno,utžení hlavy se koná cca o 20-40km/hod dýl.Takže ve 220 je to vražda.
Pokud zalehnu,tak přijdu o baťůžek![]()
Ten maník,co jsem to od něj kupoval tvrdil,že jel z Chorvatska velkou část cesty po dálnici 200km/hod ve dvou.Teď to považuju za výkrmnu,to se nedá vydržet!!Hukot v hlavě,natažené krční svalstvo....
to není krmení uší...potvrdím! s turistplexi na Rku, tankbágl na nádrži a dáš 200 vsedě ve dvou docela v klidu (na dálnici-Německé)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
666S999 píše:milda píše:No kluci,nechtěl bych bejt za Vašima kapličkama!!!DoktorZRX píše: To znám taky s tou bundou s břichem, to chce zadržet dech, nebo šnorchl![]()
![]()
A to nic ve zlým!!!
Pokud zalehnu,tak přijdu o baťůžek![]()
to není krmení uší...potvrdím! s turistplexi na Rku, tankbágl na nádrži a dáš 200 vsedě ve dvou docela v klidu (na dálnici-Německé)
A jak dlouho?Já na esku bych to tak nějak vydržel ve 220 vsedě dejme tomu 20min. ale je to souboj!!
Možná,že mám jen blbou helmu...??? AGV Demon....
Ale co....Jezdit je fajn i tak!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576