než odjedu, tak mu dám jedno leštění DE LUXE. jinak dávám leštění DE EASY...
ZRX...
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
každý den s Rexem...
ne s MUC OFFEM, letos to maj mouchy blbý, že vylezly tak brzo...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider

- Kamil Pitt
- Easy slider

- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jednou...
Vám pošlu fotku bez "mušek" a jsem zvědav jak to oceníte....
, jen nevím, kdy to bude...BO SE MUSÍ FURT JEZDIT, DOKUD TO JDE!!!
no eny time for mucoff
= přeloženo do CZ, není čas na pí+oviny...
no eny time for mucoff
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapci!!
Nějak nám to tady zamrzlo??
No,je mi to jasný,polykáte kiláky,co??
Musím se přiznat,že jsem měl teď docela krizovku...Naštěstí jen pot na čele a další praktická zkušenost...
Hlavní problém zpočíval v tom,že jsem jel snad po třetí sám,a to během 3000km.
Byl jsem před zatáčkou a protože jsem v dálce viděl auto,tak jsem si podřadil a chtěl zpomalit.Zatím nerad testuju svý schopnosti na maximum,když je v pruhu proti rozjetá plechovka.No a poněvadž jsem byl "opartnej",zapoměl na to,že za sebou nemám baťoh,co dělá přítlak zadního kola,dostal jsem krásnýho šmejra na začátku zatáčky.Ten jsem srovnal a co následovalo,bylo krocení řidítek (asi ten tlumič řízení není taková blbost?)Současně jsem sledoval přibližující se pixlu... Nemusím snad zdůrazňovat,že jsem byl dost času v levém pruhu....No,stihnul jsem to,tomu šoférovi jsem se v duchu omluvil a sobě vynadal do...píp!
Happy End...Tak nám přeju,aby to tak končilo pokaždý,ať je ta chyba kohokoliv!!
No,je mi to jasný,polykáte kiláky,co??
Musím se přiznat,že jsem měl teď docela krizovku...Naštěstí jen pot na čele a další praktická zkušenost...
Hlavní problém zpočíval v tom,že jsem jel snad po třetí sám,a to během 3000km.
Byl jsem před zatáčkou a protože jsem v dálce viděl auto,tak jsem si podřadil a chtěl zpomalit.Zatím nerad testuju svý schopnosti na maximum,když je v pruhu proti rozjetá plechovka.No a poněvadž jsem byl "opartnej",zapoměl na to,že za sebou nemám baťoh,co dělá přítlak zadního kola,dostal jsem krásnýho šmejra na začátku zatáčky.Ten jsem srovnal a co následovalo,bylo krocení řidítek (asi ten tlumič řízení není taková blbost?)Současně jsem sledoval přibližující se pixlu... Nemusím snad zdůrazňovat,že jsem byl dost času v levém pruhu....No,stihnul jsem to,tomu šoférovi jsem se v duchu omluvil a sobě vynadal do...píp!
Happy End...Tak nám přeju,aby to tak končilo pokaždý,ať je ta chyba kohokoliv!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak to tu rozmrazím dvouma zvukamamilda píše:Ahoj chlapci!!
No,je mi to jasný,polykáte kiláky,co??![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RwT9gB8DRm4
http://www.youtube.com/watch?v=DszaMJsL ... ed&search=
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
chlapy už jsem se na to ptal Chosého, ale na kolik otáček jezdíte většinou vy? Popravdě mš připadá, že pro mě by mohlo mít ZRX jen rychlosti 2-4-6
, protože změny v rychlostech moc nezaznamenávám, na trojku se to dokáže rozjet a na pětku to táhne taky jak prase.
Co třeba město a rychlost kolem té 50? Držíte tam trojku, nebo čtyřku, nebo úplně jinak? A jak nájezdy do zatáček, když tam třeba chci jet tak 60-80, dát tam před ní 3. nebo radši 4.? Já vím, že je to podle situace, ale ještě to nemám tak v rukách jako auto, takže se na vše musím dopředu připravovat a nestíhám, "tolik" úkonů zaráz.
Vím že v tom mám guláš, ale radši se zeptám, než si ji ničit, nebo se vymáznout. Minule se mě podařilo rozjet se do kopce na 3., protože jsem málem minul odbočku a rychle podřazoval, až jsem zapomněl o kolik. Pak jsem zase měl strach, že jsem si tam vrazil jedničku a smekne se mě zadní kolo, tak jsem tam vrazil vyšší a to byla ta trojka. Prostě jsem ještě lama, takže každá rada vítána.
Co třeba město a rychlost kolem té 50? Držíte tam trojku, nebo čtyřku, nebo úplně jinak? A jak nájezdy do zatáček, když tam třeba chci jet tak 60-80, dát tam před ní 3. nebo radši 4.? Já vím, že je to podle situace, ale ještě to nemám tak v rukách jako auto, takže se na vše musím dopředu připravovat a nestíhám, "tolik" úkonů zaráz.
Vím že v tom mám guláš, ale radši se zeptám, než si ji ničit, nebo se vymáznout. Minule se mě podařilo rozjet se do kopce na 3., protože jsem málem minul odbočku a rychle podřazoval, až jsem zapomněl o kolik. Pak jsem zase měl strach, že jsem si tam vrazil jedničku a smekne se mě zadní kolo, tak jsem tam vrazil vyšší a to byla ta trojka. Prostě jsem ještě lama, takže každá rada vítána.
ZX-12R naked
- DoktorZRX
- Ghostrider

MMKS
Do toho se dostaneš, neboj a postupně poznáš, co tobě a rexovi vyhovuje. Na rozjezd radši používej 1ku. Na 3ku by trpěla spojka. Když přijíždíš třeba ke křižovatce na červenou, tak to postupně podřad´ až k neutrálu, líp tam zapadne než z místa. Já většinou jezdím na 4 a 5ku. Jen když chci trochu z ostra tak 3 a 4ku. Ty bys tam potřeboval ten ukazatel zařazené rychlosti i když já se občas taky zapomenu a chci tam dát 6ku. Jinak nejvíc jezdím v pásmu 3-4tis. ot což je ideální cestovní tempo ve dvouch 
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160